Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σήμερα τα ξημερώματα βρήκαν νεκρό 70χρονο συνταξιούχο γιατρό μέσα στο ιατρείο του, στον 6ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μάρνη 25.

Τους αστυνομικούς κάλεσαν γείτονες που άκουσαν θορύβους από το ιατρείο του άτυχου άντρα, ο οποίος βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα, ενώ στο λαιμό και το πρόσωπο του είχε περαστεί ενα κασκόλ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν δυο άντρες, έναν Ελληνα κι έναν Ρουμάνο, ηλικίας 55-60 ετών αμφότεροι, οι οποίοι προσποιούμενοι πως είναι ασθενείς, είχαν κλείσει ιατρικό ραντεβού με τον 70χρονο ιατρό με σκοπό την ληστεία.

Στην κατοχή των δυο υπόπτων βρέθηκαν μαχαίρια και γάντια.

Και στον Αγ.Παντελεήμονα

Λίγη ώρα νωρίτερα, ένας 75χρονος είχε βρεθεί δολοφονημένος πιθανόν από μαχαίρι στο διαμέρισμά του στην οδό Αλκαμένους στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα.

Το πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ηλικιωμένος που έμενε μόνος του στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας είχε  να εμφανιστεί αρκετές ημέρες με αποτέλεσμα κάποιοι φίλοι του να τον αναζητήσουν. Μάλιστα ένας ανιψιός του, τον αναζήτησε ακόμα και στα νοσοκομεία.

Επίσης οι γείτονες του που είχαν να τον συναντήσουν πάνω από μια εβδομάδα είδαν κάτω από την πόρτα του διαμερίσματος του να συσσωρεύονται χαρτιά με λογαριασμούς. Έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία προκειμένου να μπουν στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι άνδρες  της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης τόσο στη πόρτα, όσο και στα παράθυρα με αποτέλεσμα το πιο πιθανό σενάριο να θέλει τον άτυχο άνδρα να άνοιξε ο ίδιος την πόρτα στον δολοφόνο του.