Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα του Πανιωνίου με σκορ 4-3 και σε ένα ματς που έσπασαν… καρδιές!

 

Σε ένα παιχνίδι που είχε άρωμα….Αγγλίας, ο Ολυμπιακός αν και είχε προηγηθεί με 1-3 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, τελικά επικράτησε στο τέλος με 4-3 καθώς οι «κυανέρυθροι», έκαναν την ανατροπή 7 λεπτά πριν το τέλος ισοφαρίζοντας σε 3-3 . Οι «ερυθρόλευκοι», στο τέλος με αμφισβητούμενο πέναλτι του Φορτούνη (87′), πήραν ένα μεγάλο «τρίποντο», πρώτο από τις 26 Αυγούστου στο πρωτάθλημα!

 

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, με δύο γκολ (37΄, 45΄) κόντρα στην παλιά ομάδα του, ενώ το πρώτο σημείωσε ο Σισέ (19΄) και το τελευταίο ο Φορτούνης,το οποίο θα συζητηθεί. Ο Σπιριντόνοβιτς μόλις στο 3ο λεπτό, ο Μασούντ με πέναλτι στο 82΄ και ο Ντουρμισάι στο 84΄ τα γκολ των γηπεδούχων.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Είχε πολλή δουλειά ο Ευαγγέλου, που κράταγε εύκολα ή δύσκολα τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Πλην αυτής του Ταχτσίδη, σωστές οι υπόλοιπες κάρτες του. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού του έτυχαν τρεις φάσεις για πέναλτι, στις δύο είδε παράβαση και έδωσε από ένα σε κάθε ομάδα. Ο Πανιώνιος διαμαρτύρεται για ανατροπή του Χατζισαφί από τον Φιγκέιρας στις καθυστερήσεις, στο ριπλέι φαίνεται πως υπάρχει επαφή, ο ρέφερι έδειξε να συνεχιστεί το ματς.