Αρχισε η αποκάλυψη του κεντρικού ιστού με τα δημόσια κτήρια της αρχαίας Τενέας στο Χιλιομόδι Κορίνθου. Σε συνολική έκταση 600 τ.μ.  βρέθηκε ένα μεγάλης έκτασης ρωμαϊκό λουτρό  και τμήμα  δημόσιου κτιρίου λατρευτικής χρήσης αρχαϊκών χρόνων.

Στη φετεινή ανασκαφή του προγράμματος αποκάλυψης της Αρχαίας Τενέας διερευνήθηκαν επτά χώροι του λουτρού  οι οποίοι καλύπτουν έκταση 500 τ.μ. και φαίνεται πως οικοδομήθηκαν από  αρχιτεκτονικό υλικό αρχαϊκών, κλασικών και ελληνιστικών χρόνων, που ήταν στη θέση αυτή και αποδομήθηκε. Στα κατώτερα στρώματα βρέθηκαν αρχιτεκτονικά κατάλοιπα  από κίονες, κιονόκρανα, τρίγλυφα, επιστήλια, γεισίποδες κ.α., καθώς και κεραμική ελληνιστικών, κλασικών και αρχαϊκών χρόνων.  Εντοπίστηκαν επίσης 130 νομίσματα που χρονολογούνται από την ελληνιστική έως και την υστερο-ρωμαϊκή περίοδο.

Εντοπίστηκαν επίσης σε χώρο του λουτρού αποθέσεις χρηστικών αγγείων ελληνιστικών και ρωμαϊκών χρόνων, κεφαλή πήλινου ειδωλίου, πληθώρα θραυσμάτων γυάλινων μοιροδοχείων, κομματάκια υαλοθετημάτων επάνω σε κονίαμα.         

Βόρεια του λουτρού, σε άμεση επαφή με αυτό και σε μεγαλύτερο βάθος εντοπίστηκαν εγκαταστάσεις αρχαϊκών χρόνων με τοίχους σε σχήμα Π και  πηγάδι με εξάγωνο στόμιο. Στο εσωτερικό του χώρου αυτού, σε στρώμα αρχαϊκής κεραμικής, εντοπίστηκε τμήμα μηρού από μαρμάρινο γλυπτό αρχαϊκής περιόδου, κατασκευασμένο από παριανό μάρμαρο, τμήμα γλυπτού από τον ώμο πιθανότατα γυναικείου αγάλματος φυσικού μεγέθους, καθώς και πώρινη πιθανόν εναέτια κεφαλή αλόγου. Αμέσως ανατολικά του πηγαδιού, ανασκάφηκε αποθέτης στο εσωτερικό του οποίου εντοπίστηκε σωρεία κεραμικής του 6ου αι. π.Χ. 

Τα ευρήματα είναι κυρίως μικρογραφικά αγγεία, όπως αναφέρει η αρχαιολόγος δρ Ελενα Κόρκα υπό την διεύθυνση της οποίας γίνεται η έρευνα. Αξιοσημείωτο είναι ότι βρέθηκαν τρία πήλινα ειδώλια αλόγων, ζωόμορφος αρύβαλλος, δακτυλιόσχημος αρύβαλλος με πλαστικό στόμιο που απεικονίζει σειρήνα, αστράγαλος με επίχρισμα ερυθρού χρώματος, δύο σιδερένια ομοιώματα τράπεζας κ.ά..

«Από το εσωτερικό του πηγαδιού το οποίο διερευνήθηκε σε βάθος 15μ. ανασύρθηκε μεγάλη ποσότητα αρχιτεκτονικών μελών αρχαϊκής, κλασικής και ελληνιστικής περιόδου, επιζωγραφισμένες σίμες, βάση μαρμάρινου αγαλματιδίου στο οποίο διατηρείται κεφάλι σκύλου και πόδια ανδρικής μορφής, πιθανόν Μελέαγρου, κορμός αγαλματιδίου γυμνής γυναικείας μορφής, πιθανόν Αφροδίτης, άνω τμήμα γυμνού κορμού μαρμάρινου γυναικείου αγαλματιδίου, πάνω από 60 αμφορείς και οινοχόες, κεραμική από τους αρχαϊκούς έως τους ύστερους ρωμαϊκούς χρόνους, νομίσματα ρωμαϊκών και υστερο-ρωμαϊκών χρόνων και μια αιχμή σιδερένιου δόρατος. 

 Τα παραπάνω κατά χώραν κατάλοιπα, σε συνδυασμό με τα κινητά ευρήματα που βρέθηκαν στο εσωτερικό τους, μας επιτρέπουν να υποθέσουμε ότι πρόκειται για χώρους τέλεσης λατρείας, που αποτελούν πιθανότατα μέρος ενός μεγαλύτερου δημόσιου αρχαϊκού συγκροτήματος, το οποίο εκτείνεται σε σημεία που δεν έχουν ακόμη διερευνηθεί σε βάθος».