Η Marvel δημοσίευσε το νέο trailer από την επόμενη ταινία του Cinematic Universe της, «Guardians of the Galaxy Vol.2», και μας έδωσε μια γερή γεύση από το τι να περιμένουμε στη νέα περιπέτεια του Star Lord και της παρέας του.

Η πιο ασυνήθιστη ομάδα ηρώων επιστρέφει σε νέες περιπέτειες τον Μάιο του 2017 και θα προσπαθήσει να σώσει το γαλαξία για δεύτερη φορά. Στο νέο trailer βλέπουμε αρκετές νέες σκηνές, ενώ εμφανίζεται για πρώτη φορά ο χαρακτήρας του Kurt Russell.

Για την υπόθεση γνωρίζουμε πως οι ήρωές μας θα μπλέξουν σε νέες περιπέτειες, καθώς εξερευνούν το γαλαξία και ανακαλύπτουν περισσότερα για το παρελθόν του Peter Quill. Παλιοί εχθροί θα γίνουν σύμμαχοι, ενώ θα κάνουν την εμφάνισή τους και νέοι ήρωες, καθώς το Marvel Cinematic Universe όλο και μεγαλώνει.

Φυσικά στην ταινία επιστρέφουν οι Chris Pratt ως Peter Quill/ tar Lord, Zoe Saldana ως Gamora, Karen Gillan ως Nebula, Bradley Cooper ως Rocket, Vin Diesel ως Groot, Dave Bautista ως Drax, Michael Rooker ως Yondu, ενώ κάνουν την εμφάνισή τους και αρκετοί νέοι χαρακτήρες. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο James Gunn.

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου του 2017.

Απολαύστε το νέο trailer εδώ: