Αν και πριν από λίγες ημέρες ο αδερφός της Carrie Fisher, Todd, είχε δηλώσει πως η Disney θέλει να συμπεριλάβει την πριγκίπισσα Leia στο Star Wars: Episode IX, η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, σε συνέντευξή της στο Good Morning America, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.

Η Kathleen Kennedy μιλώντας την Παρασκευή το πρωί στο Good Morning America, δήλωσε πως ο Todd Fisher πιθανός να μπερδεύτηκε και να μη κατάλαβε σωστά, πως αχρησιμοποίητα πλάνα της Leia από τα «The Force Awakens» και «The Last Jedi», θα χρησιμοποιηθούν στο επερχόμενο Episode IX.

«Δυστυχώς η Carrie δεν θα είναι στο Επεισόδιο 9. Αλλά θα την απολαύσουμε αρκετά στο The Last Jedi», δήλωσε η Kennedy.

Η πρόεδρος της Lucasfilm, εξήγησε πως η Carrie Fisher είχε ολοκληρώσει τις σκηνές της για το The Last Jedi, ενώ η ομάδα που εργάζεται αυτή την στιγμή για το Episode IX δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τα σχέδιά της. Μετά τον θάνατο της Fisher τον Δεκέμβριο, έπρεπε να ξαναρχίσουν να εργάζονται πάνω στην ιστορία της ταινίας, χωρίς να συμπεριλάβουν την Leia.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Todd Fisher και την δήλωση της Kathleen Kennedy:

Μάλλον το μόνο που μένει να δούμε πλέον είναι το τι θα συμβεί στην Leia στο τέλος του «Episode VIII: The Last Jedi», αν και αυτό δεν σημάνει αναγκαία πως ο χαρακτήρας θα πεθάνει. Ίσως η Disney και η Lucasfilm κάνουν κάτι ανάλογο με την Universal και το πώς διαχειρίστηκε η εταιρεία τον χαρακτήρα του Paul Walker στο τέλος του Fast and Furious 7. Εκτός αν τελικά μας επιφυλάσσουν ακόμα μια έκπληξη.

Στο Star Wars Celebration, το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Ορλάντο, το κοινό , φίλοι και συνάδερφοι της Carrie Fisher, τίμησαν την μνήμη της, με την κόρη της, Billie Lourd, να εμφανίζεται στο πάνελ για τα 40 χρόνια Star Wars και τον Mark Hamill να κάνει το δικό του πάνελ, αφιερωμένο στην Fisher.