Η Δήμητρα Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσει τον προσεχή Οκτώβριο τη Μαντάμ Σουσού στο θέατρο «Παλλάς», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Η θρυλική ηρωίδα του Δημήτρη Ψαθά θα παρουσιαστεί σε μία φιλόδοξη παραγωγή των «Θεατρικών Σκηνών» των Γιάννη Κεντ και Πάνου Κατσαρίδη (στα χέρια των οποίων περνά η εν λόγω θεατρική σκηνή για τα επόμενα 10 χρόνια).

Το ρόλο του πτωχού ψαροπώλη συζύγου της Σουσούς θα ενσαρκώσει ο Κώστας Κόκλας, ενώ προχωρούν οι συζητήσεις για να οριστικοποιηθούν τα ονόματα που θα υποδυθούν τους υπόλοιπους χαρακτήρες που θα πλαισιώσουν την πολυτάραχη ζωή της Μαντάμ Σουσούς από τον Βούθουλα στο Κολωνάκι.

Ενθουσιασμένη με το ρόλο της Σουσούς φαίνεται πως είναι η Δήμητρα Παπαδοπούλου (στη φωτ. του ανοίγματος με τον Γιάννη Κακλέα), καθώς και οι υπεύθυνοι παραγωγής που αποφάσισαν να εγκαινιάσουν το θέατρο αυτό με ελληνική κωμωδία και φιλοδοξούν να δημιουργήσουν μία υπερπαραγωγή αντάξια της φήμης της ηρωίδας του Δημήτρη Ψαθά, που ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδας, αφού έχει μεταφραστεί στα αγγλικά, γαλλικά, ρωσικά, ρουμανικά, τουρκικά και έχει παιχτεί σε πολλές χώρες του εξωτερικού με μεγάλη πάντα επιτυχία.