Η νέα τηλεοπτική σειρά της Marvel, «Cloak and Dagger», η οποία θα επικεντρώνεται στους δύο ήρωες, συμπληρώνει σιγά σιγά το cast της.

Πριν από λίγες εβδομάδες είχε ανακοινωθεί πως η Olivia Holt, ηθοποιός και τραγουδίστρια, θα υποδυθεί την Tandy Bowen – Dagger, ενώ το ρόλο του Tyrone Johnson – Cloak θα αναλάβει ο Aubrey Joseph.

Τώρα η Marvel ανακοίνωσε πως η Andrea Roth θα υποδυθεί τη μητέρα της Dagger, Melissa Bowen, ενώ η Gloria Reuben θα είναι η μητέρα του Cloak, Adina Johnson, με τον Miles Mussenden να παίζει τον πατέρα του, Michael Johnson. Επίσης στη σειρά θα παίξουν οι Carl Lundstedt,  James Saito και J.D. Evermore.

Ο Joe Pokaski, εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, έχει δηλώσει: «Είναι σημαντικό για εμάς το «Cloak and Dagger» της Marvel να έχει χαρακτήρα και συναίσθημα πάνω από όλα, απ’ την πρώτη μέρα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έχουμε τέτοιους ταλαντούχους ηθοποιούς που μπορούν να εκτελέσουν αυτό που θέλουμε. Οι χαρακτήρες των Tandy και Tyrone πάντα ξεχώριζαν για μένα από τότε που τους γνώρισα στις σελίδες της Marvel όταν ήμουν παιδί. Όταν η Olivia και ο Aubrey διάβασαν τους ρόλους, οι χαρακτήρες ζωντάνεψαν απ’ τις σελίδες».

Για όσους δεν γνωρίζουν τους δύο ήρωες της Marvel, κυκλοφόρησε μια επίσημη περιγραφή για τους δυο χαρακτήρες.

«Όντας κάποτε προνομιούχο κορίτσι, η Tandy Bowen βλέπει την οικογένειά της να καταστρέφεται από μια καταιγίδα. Τώρα, προς το τέλος των εφηβικών της χρόνων, μια αναπάντεχη συνάντηση με ένα αγόρι, ονόματι Tyrone, θα πυροδοτήσει ένα γεγονός που θα αλλάξει τη ζωή της.

Ο νεαρός Tyrone Johnson ήθελε απλά να αποδείξει ότι δεν φοβάται. Αλλά όταν όλα αυτά που είχε κοντά του χάθηκαν, η ζωή του δίδαξε να φοβάται. Τώρα μεγαλύτερος και πιο προστατευμένος, κλείνεται στον εαυτό του. Αλλά όταν γνωρίζει ένα κορίτσι με το όνομα Tandy, η ζωή του παίρνει άλλη τροπή».

Η σειρά είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.