Την επιτροπή των αγροτών από τα μπλόκα όλης της χώρας θα δει την Παρασκευή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, ενώ μίλησε για την ανάγκη μιας συνάντησης ουσίας.

Αντιπροσωπεία από αγρότες από όλα τα μπλόκα όλης της χώρας έχουν ζητήσει συνάντηση με τους συναρμόδιους υπουργούς την Παρασκευή, προκειμένου να καταθέσουν τα αιτήματά τους προς την κυβέρνηση.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, ο Β. Αποστόλου, μιλώντας σε δημοσιογράφους εν όψει την επικείμενης συνάντησης με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων των αγροτών, επεσήμανε την ανάγκη για «μια συνάντηση όχι απλά για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά μια σύσκεψη εργασίας με ουσιαστικό περιεχόμενο για το παρόν και το μέλλον του αγροτικού τομέα».

Ο υπουργός τόνισε ότι στη συνάντηση της Παρασκευής θα συμμετέχουν όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί για θέματα φορολογικά, ασφαλιστικά, περιβαλλοντικά.

«Οι αγρότες έχουν εμπειρία και γνώση του χώρου τους. Αν υπάρχει πνεύμα εποικοδομητικό μπορούμε να βρούμε λύσεις για πολλά θέματα, στο πλαίσιο πάντα των δεσμεύσεων και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η οικονομία και η χώρα.
Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι πάντα μέσα από τέτοιου χαρακτήρα συναντήσεις βγαίνουν και ουσιαστικά αποτελέσματα» ανέφερε ο Β. Αποστόλου.

Επίσης ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επεσήμανε την ανάγκη για μια ουσιαστική συζήτηση σε βάθος για «να καταλήξουμε κατά το δυνατόν σε συγκεκριμένα συμπεράσματα».