Ο Σπύρος Καπράλος επανεξελέγη πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αφού απέσπασε 14 ψήφους σε μια εκλογική διαδικασία που μέχρι να ξεκινήσει πέρασε από πολλά στάδια και αντιδράσεις.

Νωρίτερα, ο Λάμπης Νικολάου ως προεδρεύων ανακοίνωσε αναβολή στις εκλογές της ΕΟΕ, ωστόσο τα υπόλοιπα μέλη συγκάλεσαν την Ολομέλεια και αποφάσισαν να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία.

Η αναβολή ανακοινώθηκε εξαιτίας της εισαγωγής του κ. Κούβελου στο «Ωνάσειο», ωστόσο η ανακοίνωση του κ. Νικολάου δεν έγινε δεκτή από τα υπόλοιπα μέλη που όρισαν προεδρεύοντα τον κ. Κανελλάκη και ξεκίνησαν τις εκλογές.

Ο κ. Νικολάου είχε αποχωρήσει λέγοντας πως οι εκλογές δεν πρέπει να γίνουν, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι τα 14 μέλη που πήραν την απόφαση να διεξαχθούν κανονικά οι εκλογές ήταν υποστηρικτές του κ. Καπράλου, βασικού αντίπαλου του κ. Κούβελου και νικητή τελικά των εκλογών.

Από την Ολομέλεια αποχώρησε και ο Γιάννης Σγουρός, ο οποίος τάχθηκε με την άποψη Νικολάου περί αναβολής των εκλογών, λέγοντας ότι, αφού το καταστατικό της ΕΟΕ ορίζει εκλογές μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, μπορεί να δοθεί μια μικρή αναβολή.

Παρόντες στην Ολομέλεια ήταν οι κ. Γραμμένος, Κολυμπάδης, Βασιλειάδης, Φυσετζίδης, Καρράς, Καπράλος, Νικολόπουλος, Κατσιαδάκης, Κανελλάκης, Αλικάκος, Κατσιώρας, Αδαμόπουλος, Φιλιππούσης και η κ. Αργειτάκη.