Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας και φίλος του Παναθηναϊκού, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, έχει στο μυαλό του τη δημιουργία ενός νέου μοντέλου λαϊκής βάσης, με σκοπό να συγκεντρωθούν 15 εκατομμύρια ευρώ και να γίνει αυτό που είναι το πρώτιστο.

 

Να βγει η χρονιά, δίχως άλλα προβλήματα. Άλλωστε, δεν είναι μυστικό ότι αν συμβεί αυτό, τότε το καλοκαίρι θα μιλάμε για μια άλλη ιστορία και δεν αποκλείεται άνθρωποι που θέλουν ή το σκέφτονται να μπουν στην ΠΑΕ. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι το μεγάλο «αγκάθι» στις πρόσφατες συζητήσεις Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου ήταν για τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ η τρέχουσα σεζόν…

 

Το σχέδιο προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, την ενεργοποίηση του κόσμου του Παναθηναϊκού με στόχο να ανταποκριθούν 300 χιλιάδες φίλαθλοι, βάζοντας από 50 ευρώ ο καθένα, ώστε να συγκεντρωθούν συνολικά 15 εκ. ευρώ, με τον κ. Θεοδωρόπουλο να αναλαμβάνει εγγυητής αυτού του εγχειρήματος. Παράλληλα παλαίμαχοι παίκτες που εμπνέουν τον κόσμο θα βρίσκονται στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ.

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος κράτησε χαμηλούς τόνους και κλειστά τα χαρτιά του στις επίσημες δηλώσεις του, λέγοντας ότι «νομίζω ότι έχει δοθεί υπερβολική σημασία σε αυτή τη συνάντηση σήμερα. Ήταν μια συνάντηση για ανταλλαγή απόψεων σε μια ομάδα φίλων του Παναθηναϊκού και κάποιους παλαίμαχους με τους οποίους κουβεντιάσαμε τα προβλήματα του συλλόγου μας. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να δημιουργηθεί αυτός ο θόρυβος, ούτε να σας απασχολήσουμε και να βρίσκεστε σήμερα εδώ. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι κάναμε μια ανταλλαγή απόψεων και τίποτα άλλο, μια αρχική συζήτηση. Και δεν πρέπει να δημιουργούνται κανενός είδους προσδοκίες στον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι υπάρχει κάποια μαγική λύση ή έχουμε κάποια λύση που θα την βγάλουμε αύριο το πρωί από το τσεπάκι μας».