9 κατηγορούμενοι για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού κατ’εξακολούθηση κατά του Γιακουμάκη, όλοι απόντες. 9 απ’τους 20 μάρτυρες απόντες, και ένας πατέρας πάντα παρών-κατηγορούμενος.

Κλήση από το Δικαστήριο έλαβε ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, για να καθίσει στο «σκαμνί» μέσα στο Μάρτιο.Η δίκη αφορά σε διένεξη μεταξύ του Ανδρέα Γιακουμάκη και του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, μετά τη δίκη του δεύτερου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μετά τη δίκη του πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής, φεύγοντας εκείνος από το Δικαστήριο, πέρασε από το πεζόδρομο μπροστά από το ξενοδοχείο όπου έμενε η οικογένεια του άτυχου Βαγγέλη. Η οικογένεια εξέλαβε την παραπάνω κίνηση ως ειρωνική και έτσι υπήρξε διένεξη μεταξύ του πατέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη και του πρώην διευθυντή της Σχολής, κατά την οποία ο κ. Γιακουμάκης φέρεται να αποκάλεσε τον πρώτο «παλιοτόμαρο» και «τομάρι της κοινωνίας».

Τότε ήταν που ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής, μαζί με το δικηγόρο του, Σπύρο Μποροδήμο, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλαν ότι ο διευθυντής δέχθηκε ύβρεις και προπηλακισμούς από τον Ανδρέα Γιακουμάκη, καταθέτοντας μήνυση για εξύβριση και σωματική βλάβη.

Έτσι, ο κ. Ανδρέας Γιακουμάκης κατηγορείται για προσβολή της τιμής, με λόγο και από πρόθεση, καθώς και για πρόκληση σωματικής βλάβης, από πρόθεση.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εισαγγελέας φέρεται να είπε στον κ. Γιακουμάκη «να τα βρουν», προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η δίκη, όμως εκείνος αρνήθηκε.