Ο Αργεντινος στράικερ έφυγε για την πατρίδα του δίχως άδεια και το μέλλον του στην ομάδα είναι αβέβαιο.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν κάθε μέρα και κάτι νέο να αντιμετωπίσουν. Πλέον και εντός της ομάδας. Ο Αντρές Τσάβες σηκώθηκε και έφυγε στην Αργεντινή χωρίς να πάρει άδεια απ’ την ομάδα ή τον προπονητή! Ο λατινοαμερικάνος παραπονέθηκε πως έχει ενοχλήσεις στο σημείο που είχε πάθει την θλάση. Του ζητήθηκε να κάνει μαγνητική και αυτός αρνήθηκε, λέγοντας πως θέλει να πάει στην πατρίδα του για να τον δει ένας δικός του γιατρός.

Χωρίς να πάρει άδεια απ’ την ομάδα, χωρίς να του πει ο προπονητής πως μπορεί να φύγει, το μεσημέρι της Κυριακής αναχώρησε για την Αργεντινή! Είναι σαφές πως το θέμα δεν θα μείνει έτσι.

Το τι θα συμβεί τελικά θα κριθεί τις επόμενες ημέρες, με τη διακοπή συμβολαίου να είναι ένα υπαρκτό σενάριο, όπως φυσικά και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης και το θέμα να λήξει με κάποιο πρόστιμο.
Ο Τσάβες, όπως κι όλοι οι παίκτες, δεν έχει πληρωθεί την δόση Οκτωβρίου. Αν αποφασιστεί να γίνει διακοπή τότε τα χρήματα αυτά δεν θα πληρωθούν και θα πάνε σε βάθος χρόνου όπως όλα τα χρέη των «πράσινων». Επίσης, αν συμβεί κάτι τέτοιο ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για επιθετικό τον Ιανουάριο.