Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη αρχή της παρέμβασης του για τη υπόθεση των όπλων, καλωσόρισε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα  που έμπαινε στη αίθουσα.

Ξεκίνησε με το σχόλιο πως ταιριάζουν με τον κ.Καμμένο και όπως «ήρθατε έτσι θα φύγετε. Δεν είστε δεμένος στο κατάρτι αλλά είστε χειροπόδαρα με τον υπουργό σας».

Τώρα ήρθατε να υπερασπιστείτε το συνέταιρο σας, κυβερνάτε τρία χρόνια και τον εξαιρείται από αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα παρά το γεγονός πως είναι βουλευτής από το 1993.

«Λόγω Τσοχατζόπουλου απαγορεύτηκαν οι μεσάζοντες σε κάθε αμυντική συμφωνία. Είστε οι μόνοι που θα ελεγχθεί για πώληση και όχι για αγορά»υπογράμμισε.

Ντιλάρει οβίδες και βόμβες ο υπουργός σας όταν δεν υβρίζει ή δεν εκτονώνεται στα καζίνο. Ξέρετε καλά να ρίχνετε λάσπη αυτό το όπλο έχετε πια, πρόσθεσε.

Αργά ή γρήγορα οι εκλογές θα αλλάξουν τους συσχετισμούς και όλα θα ελεγχθούν θα αναζητηθούν .

Έξι ερωτήματα από τον αρχηγό της ΝΔ

-Γιατί ενώ η Βουλή ενέκρινε διακυβερνητική συμφωνία και εσείς φέρατε μεσάζοντα ;

-Γιατί επιμένετε σε αυτόν τον άνθρωπο που έχει πρόστιμα εις βάρος του;

-Υπάρχει συμφωνία και που είναι τα 66 εκατ. Ευρώ ;

-Γιατί δεν ενημερώσατε τη Βουλή για τον μεσάζοντα ;

-Που θα πήγαιναν τα επιπλέον 200.000 βλήματα και ποιοι θα έβαζαν τα λεφτά στην τσέπη τους ;

-Έχει κάνει άλλες δουλειές με τον συγκεκριμένο κύριο και πως τον γνωρίζετε;

Μάλιστα σε επιστολή του κ. Παπαδόπουλου αναφέρεται συνάντηση στο γραφείο του Πάνου Καμμένου στις 27 Ιουνίου

Τα γνωρίζατε όλα αυτά κ. Τσίπρα και αν ναι γιατί συνεχίζεται να στηρίζεται τον υπουργό σας. Πέρα από την οικονομική σας ανεπάρκεια έχετε βουτηχτεί και στην λάσπη των σκανδάλων.

Αντί να πετάξετε τη μπάλα στην εξέδρα απαντήστε για τις μπίζνες Καμμένου. Αφήστε τη δικαιοσύνη να λειτουργήσει, η Ελλάδα δεν είναι τσιφλίκι σας το μόνο πλεόνασμα που έχετε είναι του θράσους.

Τα καθεστώτα όπως το δικό σας, πέφτουν με πάταγο και μετά την συζήτηση ο λαός κατάλαβε πως είστε ανήθικη κυβέρνηση και κανένα βραβείο ήθους δεν θα σας σώσει, κατέληξε.