Η Lionsgate και η CBS Films δημοσίευσαν το πρώτο trailer για την επερχόμενη ταινία τους, «American Assassin», στην οποία πρωταγωνιστούν οι Michael Keaton, Dylan O’Brien, Sanaa Lathan και Taylor Kitsch.

Ο Michael Cuesta σκηνοθετεί την ταινία, η οποία είναι βασισμένη στην σειρά βιβλίων του Vince Flynn, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Stephen Schiff. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Lorenzo di Bonaventura και Nick Wechsler. Στο «American Assassin» παίζουν οι: «Scott Adkins, Taylor Kitsch, Dylan O’Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, David Suchet, Shiva Negar, Trevor White κ.ά.».

Σύμφωνα με την ιστορία, ο βετεράνος του Ψυχρού Πολέμου Stan Hurley (Michael Keaton) είναι ένας εκπαιδευτής της CIA, ο οποίος αναλαμβάνει τον πράκτορα Mitch Rapp (Dylan O’Brien), ο οποίος δεν μπορεί να ξεπεράσει το χαμό της συζύγου του έπειτα από μια τρομοκρατική επίθεση. Οι δύο τους θα αναλάβουν μια αποστολή μαζί με μια πράκτορα από την Τουρκία (Shiva Negar ) και θα ανακαλύψουν πως ένας  μυστηριώδης εχθρός, σκοπεύει να ξεκινήσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο (Taylor Kitsch) στη Μέση Ανατολή.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Σεπτέμβρη.

Δείτε εδώ το νέο trailer: