Δημοσιεύτηκε το πρώτο teaser trailer για το «Kingsman 2: The Golden Circle», το οποίο πάει τον όρο teaser σε άλλο επίπεδο, καθώς αν κοιτάξετε αλλού έστω και για μια στιγμή, θα χάσετε τα πάντα.

Το teaser έχει διάρκεια 15 δευτερολέπτων και αποτελείτε από πολλά καρέ ενωμένα να εναλλάσσονται πολύ γρήγορα. Αν όμως μειώσετε την ταχύτητα προβολής, μπορείτε να δείτε αρκετές σκηνές από την ταινία, καθώς και μερικούς από τους χαρακτήρες, όπως τον Taron Egerton, στον ρόλο του Eggsy και τον Pedro Pascal ως Agent Whisky. Επίσης εμφανίζεται η φράση: «Proper Spy Movie».

Την συνεχεία του Kingsman: The Secret Service, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2014, σκηνοθετεί ακόμα μια φορά ο Matthew Vaughn. Για την υπόθεση γνωρίζουμε πως: όταν το αρχηγείο τους καταστραφεί και με τον κόσμο να κινδυνεύει, οι Kingsmen ανακαλύπτουν μια ακόμα υπηρεσία κατασκόπων, τους  Statesmen, οι οποίοι δρουν στην Αμερική. Οι δύο υπηρεσίες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, ενάντια στον κοινό τους εχθρό.

Στην ταινία παίζουν οι: Taron Egerton, Channing Tatum, Julianne Moore, Pedro Pascal, Jeff Bridges, Halle Berry, Colin Firth, Sophie Cookson κ.ά.

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου.

Δείτε εδώ το teaser trailer: