Η Relic Entertainment ανακοίνωσε πως ξεκίνησαν οι εγγραφές για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την Open Beta του επερχόμενου τίτλου στρατηγικής, «Dawn of War III». Η Open Beta θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 24 Απριλίου.

Η τρίτη συνέχεια του πετυχημένου franchise θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου 2017 και η Relic Entertainment, αποφάσισε να μας δώσει μια μικρή γεύση από τον τίτλο, με την Open Beta που ανακοίνωσε. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 3 φυλές, Eldar, Ork και Space Marines. Όσοι λάβουν μέρος στην beta, εκτός κάποιων elite heroes για κάθε φυλή, που θα μπορούν να επιλέξουν, θα μπορούν και  να δοκιμάσουν και τα Master of War skins, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε όσους  κάνουν προπαραγγελία το παιχνίδι.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η σειρά Dawn of War αποτελεί μια σειρά παιχνιδιών στρατηγικής της Relic Entertainment και είναι βασισμένη στον κόσμο του Warhammer 40K της Games Workshop. Η τελευταία φορά που ταξιδέψαμε στον κόσμο του Dawn of War ήταν το 2011 με το Dawn of War II: Retribution.

Για την υπόθεση γνωρίζουμε: Ένα όπλο μαζικής καταστροφής, γνωστό ως Spear of Khaine, έχει βρεθεί στον πλανήτη Acheron. Τρεις δυνάμεις καταφθάνουν με σκοπό να το χρησιμοποιήσουν. Οι Space Marines, υπό τις διαταγές του Gabriel Angelos, οι Eldar υπό τις διαταγές του Farseer Marcha και μια ορδή από Orks, υπό τις διαταγές του Warlord Gorgutz.

Αν θέλετε να λάβετε και εσείς μέρος στην open beta του παιχνιδιού, συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Δείτε εδώ το Story Trailer που είχε κυκλοφορήσει πριν από λίγους μήνες: