Η Warner Bros κυκλοφόρησε ένα νέο trailer από την επερχόμενη ταινία του Guy Ritchie στην οποία πρωταγωνιστεί ο Charlie Hunnam (Sons of Anarchy). Ο λόγος για το «King Arthur: Legend of the Sword», το οποίο, όπως μαθαίνουμε από το trailer, θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Στο νέο trailer της ταινίας του Guy Ritchie βλέπουμε πολλές νέες σκηνές και παίρνουμε μια γερή γεύση από το ύφος ταινίας. Ο Arthur (Charlie Hunnam) θα εναντιωθεί στο θείο του Vortigern (Jude Law), ο οποίος πήρε παράνομα το θρόνο μετά το θάνατο του πατέρα του Αρθούρου. Επίσης στο trailer βλέπουμε και αρκετές νέες σκηνές στις οποίες εμφανίζονται οι Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy), στο ρόλο του Sir Bedivere, και Àstrid Bergès-Frisbey (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) στο ρόλο της Guinevere.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στο «Κing Arthur: Legend of the Sword» ο Guy Ritchie μάς προσφέρει μια διαφορετική οπτική γωνία για το βασιλιά Αρθούρο. Ξεχάστε λοιπόν το καλό παιδί και χαρακτήρα-πρότυπο που έχουμε δει στις υπόλοιπες ταινίες που είναι βασισμένες στο μύθο του Αρθούρου.

Στην ταινία παίζουν οι Charlie Hunnam (Sons of Anarchy, Pacific Rim), Astrid Berges-Frisbey (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides), Aidan Gillen (Game of Thrones), Jude Law (Sherlock Holmes), Djimon Hounsou (Guardians of the Galaxy), Eric Bana (Star Trek, Munich, Hanna), Annabelle Wallis κ.ά.

Το «King Arthur: Legend of the Sword» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Μαΐου 2017.

Απολαύστε εδώ το νέο trailer: