Το  λες  και  «η  Ελλάς διδάσκουσα»! Όσον αφορά τον εξανδραποδισμό αντιφρονούντων η …διδαχή!  Της οποίας μαθήματα παραδίδει  το Συριζιστάν, αφήνοντας  την Ευρώπη …αποσβολωμένη!  Από  …θαυμασμό!

Και πάμε τώρα στα καθέκαστα.  Προεδρεύουσα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αυτή την περίοδο  η Εσθονία. Επ’ ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θυμάτων Ναζιστικών και Φασιστικών Καθεστώτων, που είναι η 23η Αυγούστου, σκέφτηκε την οργάνωση συνεδρίου με θέμα «Η κληρονομιά του 21ου αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από κομουνιστικά καθεστώτα».

Προσκεκλημένοι στο συνέδριο  οι υπουργοί  δικαιοσύνης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Εις εξ αυτών όμως το έπαιξε κόκκινος …Μεταξάς!

Είναι ο Έλλην Σταύρος Κοντονής, του  Συριζιστάν,  που… όρθωσε ανάστημα!

Προφανώς δεν αποφάσισε μόνος του. Εντολή της  Μαξίμου παράγκας διεκπεραίωσε. Της παράγκας που, με τη σειρά της, διεκπεραιώνει  εντολές  του αναρχοσταλινικού  πυρήνα 3%.

Σχετικό «νον πέιπερ» δεν κυκλοφόρησε αυτή τη φορά η παράγκα. Αντ’ αυτής μίλησε  ο πυρήνας. Για να πει, με κομματική ανακοίνωση,  πως «η απόφαση του υπουργού ήταν αυτονόητη και επιβεβλημένη».

Ναι, σωστά διάβασες «χρήσιμο κορόιδο» – που έγινες το σκαμνάκι για να φτάσει στο 18%  το  βαριά κομουνισμένο 3%: «Αυτονόητη και  επιβεβλημένη» η στάση του «Ιωσήφ»  Κοντονή.

Καθαρές κουβέντες και το μήνυμα σαφές:  στα «φρύδια» μας την  Εσθονία,  γράφουμε την Ευρώπη,  αλληλεγγύη   δίνουμε μόνο στον  Στάλιν, στον Μπέρια και τους υπόλοιπους  που εξολόθρευσαν μεν, αλλά  δεν ήταν χιτλερικοί.

Πιο καθαρά δεν γίνεται …χρήσιμε!  Και αν οι υπόλοιποι της Ευρώπης το διαβάσουν αλλιώς …κακό του κεφαλιού τους!   Δεν τους έχουμε ανάγκη, αυτοί μας έχουν.

Αυτοί  χρειάζονται της αλληλεγγύης  δανεικά.  Και για  να τα έχουν, όρος απαράβατος, να σέβονται  τα βαριά σταλινισμένα    …ιδανικά 3%!

Αν κατάλαβες «χρήσιμε» του Κουρουμπλή και του Πάκη, ως αντιπρόσωπου του μικρού Καραμανλή, αφορά κι εσένα το μήνυμα Κοντονή.

Εμμέσως πλην σαφώς σου λένε,  πήραν το σκαμνί που τους έδωσες  για να  σου στήσουν την   κρεμάλα.  Μη  απελπίζεσαι   όμως. Το σαπούνι δεν θα είναι χιτλερικό. Του Στάλιν  θα είναι,… απ το καλό!