Πριν από λίγες μέρες είχε ανακοινωθεί πως ο Sylvester Stallone αποχωρεί από το franchise των Expendables και την επερχόμενη τέταρτη ταινία της σειράς. Από τι φαίνεται τώρα, δεν θα επιστρέψει ούτε ο Arnold Schwarzenegger.

Σε συνέντευξή του στο Entertainment Weekly, ο Schwarzenegger δήλωσε πως δεν θέλει να υποδυθεί για ακόμα μια φορά τον ρόλο του ως Trench στο επερχόμενο Expendables 4, αν στην ταινία δεν συμμετέχει και ο Sylvester Stallone. «Δεν υπάρχουν Expendables χωρίς τον Sly», δήλωσε ο ηθοποιός.

Πριν από μερικές ημέρες επιβεβαιώθηκε πως ο Stallone αποχωρεί από την ταινία, καθώς υπήρχαν αρκετές διαφωνίες με τον παραγωγό της ταινίας, Avi Lerner,  καθώς δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν στον σκηνοθέτη, στο σενάριο και σε ορισμένες πτυχές της ταινίας. Εκτός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως αρχηγός της ομάδας των Expendables, ο Stallone είχε βοηθήσει και στην συγγραφή του σεναρίου και στις τρεις ταινίες.

Επίσης ο Arnold  Schwarzenegger είχε πρόβλημα με το πως διαχειριστήκαν τον χαρακτήρα του στην τρίτη ταινία, καθώς πιστεύει πως θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερος. «Ο ρόλος του Trench δεν γράφτηκε καλά και δεν είχε καμία αξία στην ταινία». Ωστόσο αν ο Stallone αλλάξει τελικά γνώμη και επιστρέψει στο franchise, ο Schwarzenegger τονίζει πως ο ίδιος θα γυρίσει, μόνο αν ο χαρακτήρας του έχει την κατάλληλη εξέλιξη. «Αγαπάω το franchise και πιστεύω πως ο Sly έχει κάποιες πολύ καλές ιδέες για αυτό. Αν επιστρέψει και δω ένα καλό σενάριο και πιστεύω πως ο χαρακτήρας μου έχει έναν καλό ρόλο στην ταινία, θα επαναλάβω τον ρόλο».