Οι προβολείς απόψε στο Τορίνο, όπου η Γιουβέντους υποδέχεται την Μπαρτσελόνα.

Mεγάλα παιχνίδια επιφυλάσσει  το διήμερο της Μεγάλης Βδομάδας στο Champions League. Σίγουρα το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι  δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση 22 φορές στο παρελθόν, με τους Βαυαρούς να έχουν 11 νίκες και τους “μερένγκες” εννέα.

Σε νοκ-άουτ αγώνες όμως, η ισορροπία είναι απόλυτη: από 9 νίκες και από 5 προκρίσεις η κάθε μια, αφού οι δύο παραπάνω επιτυχίες της Μπάγερν, σημειώθηκαν το 2000 σε όμιλο από τον οποίο προκρίθηκαν αμφότερες και συναντήθηκαν αργότερα στους ημιτελικούς. Μόλις δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ αξιοπερίεργο είναι ότι δεν έχουν βρεθεί ποτέ αντιμέτωπες σε τελικό.

Από εκεί και πέρα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν όλα τα παιχνίδια, όπως η αποψινή μεγάλη μονομαχία στο Τορίνο μεταξύ της Γιουβέντους και της Μπαρτσελόνα. Ντιμπάλα εναντίον Μέσι. Το μέλλον και το παρόν του ποδοσφαίρου της Αργεντινής.

Χωρίς ασφαλή προγνωστικά είναι και το ματς της Ντόρτμουντ με τη Μονακό, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι το λογικό φαβορί κόντρα στη Λέστερ.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της προημιτελικής φάση στο Champions League, έχει ως εξής:

Μ. Τρίτη

Ντόρτμουντ-Μονακό

Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα

Μ. Τετάρτη

Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης

Ατλέτικο Μαδρίτης-Λέστερ