Πάνω από 660 κλήσεις έχει δεχτεί η Πυροσβεστική – Διακοπές στην κυκλοφορία – Βιβλικές οι καταστροφές στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας – Τουλάχιστον 210 απεγκλωβισμοί από σωστικά συνεργεία – Ενισχύονται οι δυνάμεις της Αστυνομίας για αποφυγή πλιάτσικου.

Ανησυχία προκαλεί στους κατοίκους της Μάνδρας η καταρρακτώδης βροχή που άρχισε να πέφτει και πάλι στην περιοχή.

Μισή ώρα καταρρακτώδους βροχής αρκούσε για να μετατρέψει και πάλι σε ποτάμι τον δρόμο που είχε καθαριστεί στη διασταύρωση των οδών Ρόκκα και Αγαμέμνονος. Tα νερά κατεβαίνουν ορμητικά από την οδό Αγαμέμνονος, μεταφέρονται στη Ρόκκα και καταλήγουν στην πλατεία Κοροπούλη.

Τα συνεργεία αποκατάστασης πραγματοποιούν αγώνα δρόμου προκειμένου να ανακόψουν την πορεία των υδάτων. Ενδεικτική της κατάστασης είναι ότι μπροστά στο Θριάσιο ο δρόμος έχει μετατραπεί σε λίμνη από την βροχή που πλήττει αυτή την ώρα την περιοχή.

 

Ενίσχυση των περιπολιών στη δυτική Αττική

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι ενισχύονται περαιτέρω οι αστυνομικές δυνάμεις που διατίθενται σε διάφορες περιοχές της χώρας, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινόμενων.

Στο πλαίσιο αυτό, ειδικότερα για την περιοχή της Δυτικής Αττικής, αποφασίστηκε η μερική αναδιάταξη των δυνάμεων, που έχουν διατεθεί για την εφαρμογή του σχεδιασμού των μέτρων της επετείου του εορτασμού του Πολυτεχνείου.

 

Αντε να δούμε!!!!

Posted by Andreas Routis on Wednesday, November 15, 2017