Η Εθνική Νέων έμεινε στο 0-0 με την Ολλανδία και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα τελικά του Euro U19.

Το πάλεψε η Εθνική Νέων κόντρα στην οικοδέσποινα Ολλανδία, αλλά έμεινε στο μηδέν (0-0) με τους «οράνιε» και αποκλείστηκε στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα ήταν ανώτερη στο πρώτο 45άλεπτο και είχε τις ευκαιρίες της να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο ο Μπίλοου ήταν εξαιρετικός για τους Ολλανδούς κρατώντας το μηδέν.

Στην επανάληψη, με το σκορ στο άλλο ματς να βοηθάει την Εθνική μας (η Φινλανδία κέρδισε 2-1 την Ουκρανία), αυτή μπήκε μέσα και προσπάθησε να βρει το γκολ της πρόκρισης. Απείλησε και πάλι την εστία του Μπίλοου, όχι όμως όσο στο πρώτο 45άλεπτο. Μετά το 60′ οι Ολλανδοί κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και ισορόπησαν το παιχνίδι, ενώ στο 81′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, όταν ο Καντιόγλου εκτέλεσε πέναλτι σε ανατροπή του Σιαμπάνη στον Πιρόε, αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ διατήρησε ανέπαφη την εστία του.

Η σύνθεση της ομάδας

Ελλάδα (Γιάννης Γκούμας): Σιαμπάνης, Κατράνης, Ευαγγέλου, Ρέτσος, Φουάσης (70′ Μπαστιανός), Νάτσος, Μίνγκος, Βρουσάι, Καμπετσής, Λάμπρου (88′ Μπουζούκης), Παυλίδης

Η τελική βαθμολογία
1. Ολλανδία 7 (3-0)
2. Ελλάδα 4 (4-3)
3. Φινλανδία 3 (3-6)
4. Ουκρανία 3 (3-4)