Ο Ολυμπιακός έφυγε με μια αξιοπρεπή ήττα από το «Καμπ Νου» (3-1)και πλέον στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στο ύψος του, στάθηκε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αφού η ήττα με 3-1 αποτελεί άκρως τιμητικό σκορ για τους πρωταθλητές Ελλάδας, σε ένα ματς που θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί διαφορετικά.

O Τάκης Λεμονής ήταν ρεαλιστής και κράτησε με αξιοπρέπεια τον Ολυμπιακό στο «Καμπ Νου» σε ένα παιχνίδι που μόνο να κερδίσει είχε ο Ολυμπιακός. To κέρδος; ότι δεν φοβήθηκε και έριξε ”νέο αίμα” στην ενδεκάδα των Πειραιωτών. Ναι ο Νικολάου ήταν ο άτυχος της χθεσινής βραδιάς, αλλά ποιος Έλληνας προπονητής τολμάει να εμπιστευτεί θέση βασικού απέναντι στην κορυφαία ομάδα του πλανήτη; Ναι τόλμησε και ο πιτσιρικάς μπορεί να έφταιξε με το αυτογκολ και το φάουλ-πέναλτι αλλά σκόραρε και αντιστάθμησε την κακή εικόνα. Από την άλλη στην ομάδα δεν του πήραν το κεφάλι με του τύπου …δηλώσεις ”κακώς τον βάλαμε” και να ψάχνουν αποδιοπομπαίο τράγο, αλλά απεναντίας τον στήριξαν και έδειξαν ότι αν ο ίδιος έχει την ίδια δίψα σύντομα θα καταξιωθεί.

Οι «ερυθρόλευκοι», κέρδισαν και σε ψυχολογία από το παιχνίδι με την Μπάρτσα καθώς δεν κατέβηκαν να διασυρθούν αλλά να μπορέσουν αν διατηρήσουν όσο μπορούσαν το μηδέν και ειδικά μετά την αποβολή του Πικέ να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Οκ δεν βγήκε αλλά έτσι είναι αυτά τα παιχνίδια με αυτές τις ομάδες. Πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τον ΠΑΟΚ και εκεί καλούνται να εξαργυρώσουν μια αγωνιστική ανάταση που έδειξαν στο «Καμπ Νου».

Υ.Γ Μια ξεχωριστή εμπειρία θα έχουν να διηγούνται για όλη τους τη ζωή, τρεις φίλοι του Ολυμπιακού από την Καλαμπάκα, που βρέθηκαν στη Βαρκελώνη για το ματς κόντρα στην Μπάρτσα.

Καθώς οι τρεις φίλοι επέστρεφαν στο ξενοδοχείο τους, αντιλήφθηκαν σε ένα φανάρι τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το γήπεδο, παρέα με τη σύζυγο του.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ακομπλεξάριστος, σταμάτησε το αυτοκίνητο του, κατέβασε το τζάμι και έβγαλε selfie με τους τυχερούς Έλληνες οπαδούς που σίγουρα δεν πρόκειται να το ξεχάσουν ποτέ αυτό που συνέβη