Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από την Βαμβέργη ηττημένος (67-65), από την Μπάμπεργκ και τήρησε την αρνητική παράδοση και για τέταρτη φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Οι Πειραιώτες, εκεί που είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, στην τέταρτη περίοδο όμως υπέστησαν καθίζηση και η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι κάνοντας επιμέρους σκορ 17-7 πήρε τη νίκη με 67-65. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αυξήσει σε 6-0 το σερί που έτρεχε στην EuroLeague, ηττήθηκε για 4η φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη Βαμβέργη και υποχώρησε στο 9-3, ενώ περιμένει να μάθει το αποτέλεσμα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για να δει αν θα παραμείνει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα ή αν θα μείνει μόνος στη 2η. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας από την πλευρά της ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες επέστρεψε στις επιτυχίες και ανέβηκε στο 6-6.

ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΤΣ

 

Όμως τώρα έρχονται τα δύσκολα. Ο Ολυμπιακός περιμένει την ερχόμενη Τετάρτη την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καπάκι ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για το ματς με την Εφές και κλείνει τον πρώτο γύρο με αποστολή στο Κάουνας όπου θα κοντράρει την φορμαρισμένη Ζαλγκίρις του Σάρας.

Το ιδανικό σενάριο θα είναι ένα 12-3 στο τέλος του πρώτου γύρου. Και το 11-4 καλό θα ακουστεί. Παραπάνω … ήττες φορτώνουν αρκετά το δισάκι της ομάδας.