Εκατοντάδες φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος συνόδεψαν τον Στάθη Ψάλτη στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

Συντετριμμένες ήταν στο τελευταίο αντίο η γυναίκα του Χριστίνα, η κόρη του Μαρία, η πρώην σύζυγός του, φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες του στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. αλλά και απλός κόσμος που έσπευσε να χαιρετήσει για τελευταία φορά τον ηθοποιό.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Βάσια Τριφύλη, ο Ντίνος Καρύδης, ο Νίκος Παπαναστασίου, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Σοφία Βόσσου, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Τάκης Βουγιουκλάκης, η Μάρθα Καραγιάννη, η Καίτη Φίνου, η Λίλα Καφαντάρη, η Ελένη Φιλίνη, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Γιάννης Σμαραγδής, ο Γιάννης Βογιατζής, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Κώστας Πρέκας, ο Σταμάτης Γαρδέλης και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

“Ο Στάθης Ψάλτης ήταν άνθρωπος με ψυχούλα ατελείωτη”, έλεγε χαρακτηριστικά η Μάρθα Καραγιάννη. Η κηδεία που έγινε στις τρεις μετά το μεσημέρι, στο κοιμητήριο Ζωγράφου, τελέστηκε με δημοτική δαπάνη.

Ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή, την περασμένη Παρασκευή, νικημένος από τον καρκίνο, σε ηλικία 66 ετών.