H ΕΟΚ είναι αποφασισμένη να δώσει τέλος στο σίριαλ του προπονητή στην Εθνική ομάδα τις επόμενες ημέρες.

Η Ελληνική Ομοσπονδία έχει καταλήξει σε δύο υποψήφιους που θα αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ”γαλανόλευκης” και αναμένεται να καταλήξει άμεσα στον εκλεκτό της.

Ο ένας είναι ο Δημήτρης Πρίφτης και ο δεύτερος ο Σούλης Μαρκόπουλος, με τον τεχνικό του Άρη να θεωρείται φαβορί, καθώς διαθέτει εμπειρία από την Εθνική ομάδα, έχοντας δουλέψει επί σειρά ετών στο πόστο του assistant coach (με Γιαννάκη, Καζλάουσκας, Ζούρο και Κατσικάρη).

Ο Πρίφτης βρισκόταν σταθερά στη λίστα της Ομοσπονδίας για την θέση του πρώτου προπονητή που χήρεψε και ακόμη και τώρα παραμένει ο υποψήφιος που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Ειδικά από τη στιγμή που οι συζητήσεις με άλλους προπονητές που εργάζονται στο εξωτερικό, κατέληξαν σε αδιέξοδο.

Όσο για τον Σούλη Μαρκόπουλο; Η μεγάλη του εμπειρία και η διάρκεια που έχει επιδείξει στο προπονητικό του έργο θεωρούνται ατού. Όπως επίσης και το γεγονός ότι αν υπήρχε επετηρίδα σε ότι αφορά τους προπονητές του εγχώριου πρωταθλήματος, αυτός θα ήταν ο πρώτος που θα μπορούσε να αναλάβει τη θέση.