Ανεπανάληπτες στιγμές στο σε ένα ΟΑΚΑ, έζησαν οι πρωταθλητές πλέον Ελλάδας μετα την εμφατική νίκη τους μέσα στο ΣΕΦ από 20.000 και πλέον οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Η μεγαλύτερη ομάδα των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα στο Μπάσκετ, ξαναχτύπησε με τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει καθώς κάθε φορά οι «πράσινοι» που βρίσκονται στο καναβάτσο…βρίσκουν τον τρόπο να ρίχνουν στο καναβάτσο τον Ολυμπιακό! Οι ”πράσινοι” έδωσαν ένα ηχηρό χαστούκι σε όλους εκείνους που τους είχαν ξεγραμμένους στην μετά Διαμαντίδη εποχή, απέδειξαν ότι έχουν το μέταλλο του πρωταθλητή και απαιτούν τον σεβασμό!

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 36ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, φτάνοντας σε μια επική νίκη μέσα στην ζούγκλα του ΣΕΦ, έδειξε σεβασμό στον αντίπαλο του με το να γυρίσει στο παρκέ παίζοντας τα τελευταία 1:54 παρά τα έκτροπα που είχαν οδηγήσει στην διακοπή, αποδεικνύοντας ότι οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν ανάγκη να παίρνουν τις νικες-τίλους στα χαρτιά. Φυσικά όλα αυτά σε συνδυασμό ότι ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στον θρόνο του κάνοντας μια στάση…2χρόνων, ήταν η αφορμή οι οπαδοί του να ξεσπάσουν σε έντονους πανηγυρισμούς!

Γιατί αυτό ακριβώς επικράτησε έξω από το κλειστό του Αμαρουσίου, με πάνω από 20.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού να υποδέχονται τους πρωταθλητές Ελλάδας μέσα σε ένα ατελείωτο ντελίριο, έναν πραγματικό πανζουρλισμό, με τη γιορτή να μεταφέρεται, πλέον, για το βράδυ της Δευτέρας (21:00), όταν και θα γίνει η… δεύτερη φιέστα του Εξάστερου