Ο Σον Κιλπάτρικ συμφώνησε προφορικά με τον Παναθηναϊκό και αν δεν αλλάξει κάτι, πολύ σύντομα θα πρέπει να λογίζεται παίκτης των “πράσινων”.

Από εκεί που έδειχνε να ναυαγεί η υπόθεση του 29χρονου σούτινγκ γκαρντ και οι «πράσινοι» είχαν στραφεί στην περίπτωση του πρώην παίκτη της Φενέρμπαχτσε, Τζέιμς Νάναλι, υπήρξε νέα επαφή των δύο πλευρών.

Μάλιστα, επικρατεί έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία ο πρώην άσος των Μπουλς, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες (ήταν και στους Μπακς του Αντετοκούνμπο το 2017-18) του NBA, θα υπογράψει στο «τριφύλλι».

Ο Ρικ Πιτίνο πού ήθελε παίχτη πρώτης γραμμης… έπρεπε να καταλήξει και στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να επανέλθουν στον Κιλπάτρικ με σκοπό να καλύψουν τη διαφορά που υπήρχε στις πρώτες διαπραγματεύσεις και να κάνουν το μεγάλο βήμα ώστε να πει το «ναι», με τον Αμερικανό να δείχνει πιο δεκτικός αυτή τη φορά.

Ο Κιλπάτρικ πείστηκε από την προσφορά του «τριφυλλιού», με συνέπεια να υπάρξει καταρχήν θετικό αποτέλεσμα στις επαφές των δύο πλευρών. Αυτό που απομένει είναι να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες, ώστε να μπουν οι υπογραφές και να έρθει άμεσα στην Ελλάδα καθώς ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό.

Την περασμένη σεζόν ο Κιλπάτρικ είχε 15,4 πόντους κατά μέσο όρο και ποσοστό 40% στο τρίποντο.