Στην 43η επέτειο ίδρυσης της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στην ΝΟΔΕ Αχαρνών και τόνισε πως είμαστε ένα ανοικτό κόμμα σε μια εποχή πλήρους απαξίωσης της πολιτικής.

«Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε, είναι ώρα να κάνουν πέρα» αναφερόμενος στο σχήμα ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ . Ένα συλλαλητήριο για να προχωρήσει η χώρα, να ξεκολλήσει το κάρο της οικονομίας.

Ταυτόχρονα το Μαξίμου τα κατάφερε πάλι, να ισορροπεί σε δύο βάρκες. Από τη μια να στείλει το μήνυμα πως η επένδυση προχωρά έστω και με πρώτη ταχύτητα και από την άλλη να ικανοποιήσει το αίσθημα για την προστασία των αρχαιολογικών χώρων.

εΝΑΝΤΙΑ και η Βαλαβάνη με το Ελληνικό

Οι επενδυτές περιμένουν στο ακουστικό τους μιας και έχουμε μια ομοβροντία προσφυγών με την συμμετοχή και της πρώην αναπληρώτρια υπουργό Οικονομίας, Νάντιας Βαλαβάνη για το αρχικό κτήριο του πρώην Δυτικού Αεροσταθμού, τον παλαιό Πύργο Ελέγχου και το συγκρότημα πέντε κτηρίων του πρώην Αμερικανικού Κολλεγίου Θηλέων που είναι των αρχών της δεκαετίας του 1930. Η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου δεν αποδέχεται το χαρακτηρισμό ως διατηρητέα και το ΣτΕ καλείται να απαντήσει στο Ελληνικό παράδοξο.