UPD

 Νέα συνάντηση κλείστηκε αύριο το μεσημέρι μεταξύ των δύο πλευρών για να βρεθεί χρυσή τομή.

Σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ Νίκο Τράκα μας ενημέρωσε πως η αντιπρόταση της ομοσπονδίας θα παρουσιαστεί αύριο στις 9:30 στα γραφεία της στους δημοσιογράφους.

Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης από την πλευρά του,  μετά την άρνηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ  τόνισε ότι «η πρόταση που έχει κατατεθεί εκ μέρους της ΠΟΕ-ΟΤΑ για αυτόματη μετατροπή όλων των συμβάσεων σε αορίστου χρόνου δεν είναι ρεαλιστική και εφαρμόσιμη» λόγω της σχετικής απόφασης της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έκρινε αντισυνταγματική την παράταση των συμβάσεων και την μετατροπή τους σε αορίστου χρόνου, προθέτοντας ότι είναι ανοιχτός σε βελτιωτικές προτάσεις: «Οποιαδήποτε πρόταση για βελτίωση της πρότασης του υπουργείου είναι καλοδεχούμενη. Πρέπει,όμως, να κινείται μέσα στα συνταγματικά όρια. Δεν μπορούμε να ζητούμε πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν», πρόσθεσε ο κ. Σκουρλέτης.

Η συνεδρίαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ ολοκληρώθηκε και ο πρόεδρος Νίκος Τράκας ανακοίνωσε την συνέχιση της απεργίας ομόφωνα.

Η συνεδρίαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ ολοκληρώθηκε και ο πρόεδρος Νίκος Τράκας ανακοίνωσε την συνέχιση της απεργίας ομόφωνα.Τόνισε πως η κυβέρνηση απολύει 10.000 άτομα και κατήγγειλε τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για προσπάθεια αποκομιδής των σκουπιδιών από ιδιωτική εταιρία.Δεν σπάει το μέτωπο θα έχουμε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μέχρι την Πέμπτη.Αμαμένεται η δική τους νομοθετική πρόταση που θα παρουσιάσουν μετά την συνάντηση με τη νομική σύμβουλο της ομοσπονδίας σήμερα το μεσημέρι.Στο τραπέζι βρίσκεται και η νομοθετική πράξη μονιμοποίησης συμβασιούχων επί Προκόπη Παυλόπουλου το 2004.Τέλος δεσμεύτηκε για την αύξηση της ομάδας ασφαλείας για την προστασία της δημόσιας υγείας

Posted by Enetpress on Sunday, June 25, 2017

Τόνισε πως η κυβέρνηση απολύει 10.000 άτομα και κατήγγειλε τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για προσπάθεια αποκομιδής των σκουπιδιών από ιδιωτική εταιρία
.
Δεν σπάει το μέτωπο θα έχουμε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μέχρι την Πέμπτη.

Αναμένεται η δική τους νομοθετική πρόταση που θα παρουσιάσουν μετά την συνάντηση με τη νομική σύμβουλο της ομοσπονδίας σήμερα το μεσημέρι.

Στο τραπέζι βρίσκεται και η νομοθετική πράξη μονιμοποίησης συμβασιούχων επί Προκόπη Παυλόπουλου το 2004.

Τέλος δεσμεύτηκε για την αύξηση της ομάδας ασφαλείας για την προστασία της δημόσιας υγείας.