Ανάστατη είναι η κοινωνία της Λαμίας από τις δύο χθεσινοβραδινές επιθέσεις αγνώστου εναντίον μιας μαθήτριας και ενός μαθητή, τραυματίζοντάς τους ευτυχώς ελαφρά.

Η πρώτη επίθεση έγινε στις 8.15 μ.μ. κι ενώ η 13χρονη επέστρεφε από το φροντιστήριο  στο σπίτι. Στην οδό Λεβαδίτου, ο δράστης την πλησίασε και της επιτέθηκε ξαφνικά από πίσω με αιχμηρό αντικείμενο. Την τελευταία στιγμή η 13χρονη γύρισε και ενστικτωδώς σήκωσε το χέρι της για να προστατευθεί και ο άγνωστος την τραυμάτισε στο χέρι. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Μόλις 20 λεπτά αργότερα, στις 20.35, με τον ίδιο τρόπο ο άγνωστος επιτέθηκε σε έναν 18άχρονο μαθητή, ο οποίος περπατούσε στην οδό Σαρανταπόρου στη Λαμία. Ο δράστης τον πλησίασε από πίσω και πριν προλάβει να αντιδράσει τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντάς τον στην ωμοπλάτη.

Τα δυο παιδιά, που ευτυχώς είναι ελαφρά τραυματισμένα αλλά πολύ σοκαρισμένα, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας. Οι γιατροί έκαναν λόγο για τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ωστόσο δεν μπορούν να πουν αν πρόκειται για μαχαίρι ή κάτι άλλο.

Η αστυνομία μόλις ενημερώθηκε για τις δυο επιθέσεις κινητοποιήθηκε και έκανε αρκετές προσαγωγές υπόπτων, αλλά δεν προέκυψε κάποιο αποτέλεσμα.