O αρχηγός της ΝΔ , Κυριάκος Μητσοτάκης  έκανε δριμύτατη επίθεση στον Παύλο Καμμένο στην συζήτηση για την υπόθεση Γιαννουσάκη.

Μάλιστα κάρφωσε τον υπουργό Άμυνας γιατί απουσίαζε από το Κοινοβούλιο παρά την προσωπική του εμπλοκή. Αναρωτήθηκε για την συνεχή στήριξη που του παρέχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που απουσιάζει και ο ίδιος τις τελευταίες 15 μέρες και δεν έχει πάει στις περιοχές που επλήγησαν από το ναυάγιο του Σαρωνικού.

«Ανέχεστε κάθε τερτίπι του εταίρου σας, έχετε πει πως θα πάτε μέχρι τέλους μαζί του, συνεπώς δεν έχουμε κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου αλλά Καμμένου-Τσίπρα.

Θα έπρεπε να υπερψηφίσετε  την πρόταση μας για εξεταστική για να αποδειχθεί η αλήθεια, που πήγε το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, πρόσθεσε.

Βέβαια αν το κάνατε, θα βρεθείτε σε κρίση, είστε όμηροι ο ένας του άλλου και θα πάτε μαζί στο βυθό. Εμείς δεν θα προσφέρουμε σωσίβιο, αφού τον διαλέξατε με αυτόν θα πάτε, υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η υπόθεση Καμμένου να μην δηλητηριάζει τους θεσμούς της Δικαιοσύνης, αποδείξτε πολιτική αξιοπρέπεια κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, έκλεισε ο πρόεδρος της ΝΔ.