Η SEGA έχει ανακοινώσει πως ετοιμάζει δύο νέους τίτλους βασισμένους στον Sonic, ενώ έχει δημοσιεύσει και κάποιες πληροφορίες. Τώρα κυκλοφόρησε και ένα reveal trailer για έναν από αυτούς, το «Sonic Forcers».

Το Sonic Forces είναι ο τίτλος για το παιχνίδι, που μέχρι πριν από λίγο καιρό ονομαζόταν «Project Sonic». Η Sega έκανε την ανακοίνωση του τίτλου μέσω του επίσημου λογαριασμού της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Το Sonic Forces είχε αρχικά αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την 25η επέτειο της σειράς στο Τόκιο, πέρυσι το καλοκαίρι. Η ανάπτυξη του τίτλου γίνεται από τη Sonic Team και η έκδοση του, από τη SEGA. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του 2017 για Xbox One, PlayStation 4, PC, και Nintendo Switch.

Επίσης ανακοινώθηκε πως ο δεύτερος τίτλος που ετοιμάζει η SEGA, το Sonic Mania, θα καθυστερήσει και θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι του 2017. Ο Takashi Iizuka, επικεφαλείς της SEGA είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες στο IGN: «Για τη SEGA, η ποιότητα αποτελεί πρώτο μέλημα. Ξεκινήσαμε το προηγούμενο έτος και είμαστε αφοσιωμένοι να πραγματοποιήσουμε οτιδήποτε χρειάζεται, για να είναι τα παιχνίδια Sonic υψηλής ποιότητας. Μπορεί να μας αρέσει το “to go fast”, μερικές φορές όμως, πρέπει να περιμένει κανείς για ένα σπουδαίο παιχνίδι».

Το Sonic Mania θα κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4, PC, και Nintendo Switch.

Δείτε το reveal trailer για το Sonic Forces εδώ: