Δύο νέα tv-spots κυκλοφόρησαν από την επερχόμενη ταινία του Michael Bay στο σύμπαν των Transformers, «Transformers: The Last Knight».

Στα δύο νέα tv-spots βλέπουμε το νέο χαρακτήρα της Isabela Moner, μαζί με κάποιους παλιούς γνώριμους, όπως τον Grimlock από τα Dinobots και τον Mark Wahlberg. Επίσης βλέπουμε μερικούς Decepticons, ένα νέο Autobot -τον Squeeks- και μια σκηνή από τη μάχη του Optimus Prime με τον Bumblebee, αν και δεν ξέρουμε ακόμα το τι συνέβη και ο Prime έχει στραφεί ενάντια στους συντρόφους του.

Ο Michael Bay μας φέρνει για πέμπτη φορά στο σύμπαν των Autobots και των Decepticons και από ό,τι φαίνεται, αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι πολύ πιο σκοτεινά και επικίνδυνα. Στο τέλος του «Transformers: Age of Extinction», είδαμε τον Optimus Prime να πετά στο Διάστημα με σκοπό να βρει τους Creators. Στο «Transformers: The Last Knight» ο Optimus έχει φτάσει στον πλανήτη του τον Cybertron, ο οποίος έχει καταστραφεί. Για να καταφέρει να επιστρέψει η ζωή στον Cybertron, πρέπει να ανακαλύψει ένα αντικείμενο το οποίο βρίσκεται στην Γη.

Από τη σύνοψη της ταινίας: «Το “The Last Knight” έρχεται για να ταράξει το μύθο του franchise των Transformers και να ορίσει από την αρχή το τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε πόλεμο με τα Transformers, ενώ ο Optimus Prime έχει εξαφανιστεί. Το κλειδί για να σωθεί το μέλλον βρίσκεται θαμμένο στα μυστικά του παρελθόντος και στην κριμένη ιστορία των Transformers στην Γη. Για να σωθεί ο πλανήτης θα πρέπει να γίνει μια αναπάντεχη συμμαχία».

Στο καστ της ταινίας επιστρέφουν γνώριμοι ηθοποιοί από το Age of Extinction, ενώ προστίθενται και νέοι. Στο «The Last Knight» θα δούμε τους: Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Isabela Moner, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro, Liam Garrigan, Jerrod Carmichael, Mitch Pileggi, Laura Haddock, Santiago Cabrera, Anthony Hopkins κ.ά.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Ιουνίου 2017. Παρακολουθήστε εδώ τα νέα tv-spots: