Πυροβολισμοί στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ πριν από λίγο χωρίς μέχρι τώρα να υπάρχουν τραυματίες. Σε δρόμο δίπλα έχουν βρεθεί τρεις κάλυκες από πυροβόλο όπλο και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ψάχνει επί τόπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ριπές από καλάσνικοφ τρομοκράτησαν τα 30 στελέχη που ήταν στο κτίριο και εργάζονταν λόγω του δεύτερου ντιμπέιτ για την Κεντροαριστερά.

Ο γραμματέας του κόμματος Παύλος Χρηστίδης δήλωσε πως άκουσαν και περιμένει την αστυνομία να βγάλει ανακοίνωση.

Έχει γίνει το αγαπημένο μέρος για επιθέσεις η Χαριλάου Τρικούπη αφού επεισόδια με κλούβες των ΜΑΤ είναι πολύ συχνές. Πάντα υπάρχει αστυνομική δύναμη επί της οδού και πιθανό στόχος να ήταν ο φρουρός που έκανε την σκοπιά του.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά εξέφρασε την αγανάκτηση της γιατί δέχονται συνεχώς επιθέσεις και μάλιστα υπήρξε τραυματισμός πριν λίγο καιρό, Έχει ενημερώσει τόσο τον υπουργό Τόσκα και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Δεν έχω καμιά ενημέρωση από κανένα αρμόδιο, μας λένε πάντα πως καταστρώνουν σχέδιο αντιμετώπισης και γίνονται πάντα τα ίδια. Κινδυνεύουν άνθρωποι, το άβατο των Εξαρχείων πρέπει να σπάσει, κατέληξε η επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ.