Στην λίστα, αυτοί που μίλησαν με τον Θεό, αυτοί που κάποτε ήταν τηλεπωλητές βιβλίων, αυτοί που είναι οι υπεύθυνοι της διαπόμπευσης των οροθετικών γυναικών.

Tη σήμερον ημέραν που το καλαντάρι γράφει 6 του Φλεβάρη, στη ζωή μας μπήκε για τα καλά και η NOVARTIS που σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές της χωράς άλλα και του FBI μοίραζε δωράκια πολλών δισεκατομμύριων δολαρίων σε πολιτικούς μας (Bλ.Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Άδωνις Γεωργιάδης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ανδρέας Λοβέρδος, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Γιάννης Στουρνάρας κλπ)
Και πάντα σύμφωνα με τη δικογραφία αυτοί οι 8 τα δέχτηκαν (όχι που θα τα επέστρεφαν) και τα χώσαν στους λογαριασμούς τους και στα συρτάρια τους.

Με αφορμή το σκάνδαλο της Νovartis θα έπρεπε να καταλαβαίνει πλέον ο καθένας ότι η χώρα έχει ανάγκη από περισσότερους »ενεργούς πολίτες» και λιγότερους »πατριώτες» που θα κατεβαίναν στη Βουλή και θα απαιτούσαν αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών ΧΘΕΣ!

Τώρα θα μου πείτε τι είναι αυτά που λες; Σωστό και επειδή και εμένα όλα αυτά μου φαίνονται και λίγο περίεργα θα πρέπει να επιβεβαιωθούν 100/100, όπως και να μην αφεθούν η μάλλον καταχωνιαστούν σε κανένα συρτάρι επιτροπής βολετών….

Αλλά την απάντηση την πήρα ήδη νωρίς, νωρίς μόλις διάβασα και φυσικά έψαξα και στα τεφτέρια μου. Με το που είδα αναρτήσεις, διαψεύσεις των φερόμενων εμπλεκομένων εεεε εκεί σάστισα. Πρώτος στις δηλώσεις, ποιος άλλος ο Άδωνης Γεωργιάδης που ανέφερε ότι δεν υπάρχει… σκάνδαλο της Νovartis.Tην ίδια ώρα ποστάρει ότι υπάρχουν παράγραφες για το σκάνδαλο (σε ελεύθερη μετάφραση ότι θα του κλάσoυμε τα …..@@ γιατί ότι κι αν βρουν οι εισαγγελείς έχουν παραγραφεί άρα όλα καλά…) Και τώρα πείτε μου ποιος κοροϊδεύει πoιόν;

Εκτός αν ο Άδωνης, κάνει την »πάπια» για να μας βγάλει τρελούς ασπάζονται την άποψη του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά που είπε : »Eίναι ψευδομάρτυρες (σ.σ σ.σ οι μάρτυρες whistle-blowers του FBI είναι 2 πρώην μεγαλοστελέχη της εταιρείας), του Τσίπρα μου ρίχνουν λάσπη».

Δηλαδή από τα συμφραζόμενα ο ένας υποννοεί απειλές για τους μάρτυρες, ο άλλος βιάζεται να απαριθμήσει ποια έχουν παραγραφεί.
Οκ παιδιά το πιάσαμε το υπονοούμενο. Ποιο υπονοούμενο; Είναι τόσο μεγάλο το σκάνδαλο όσο από δω μέχρι τη Σικελία…

Όμως η πραγματικότητα είναι μία. Οι βαλίτσες με τις μίζες εκατομμυρίων της Novartis περιφέρονταν σε 2 πρωθυπουργικά και 8 υπουργικά γραφεία για να χειραγωγούνται οι τιμές των φαρμάκων προς τα πάνω. Και αυτό δεν το είπε κανένας αριστερός…. Το FBI το λέει!

Συμπέρασμα: Αν τελικά δεν κουκουλωθεί το θέμα…με έναν πρόχειρο υπολογισμό έχουμε…10 κατηγορούμενοι οι οποίοι ανά 4 καταλαμβάνουν 1 τετραγωνικό μέτρο…(βγάζω κομπιουτεράκι), αντιστοιχούν 2,5 τετραγωνικά μέτρα στον Κορυδαλλό.
Απλά και χωρίς τοπογραφικό!