Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκε περαστικός στις 4 τα ξημερώματα στο λιμάνι του Πειραιά, όταν εντόπισε έναν νεαρό άνδρα απαγχονισμένο στην πύλη Ε-3 πίσω από ένα κιόσκι.

Ειδοποιήθηκε το λιμενικό σώμα που απέκλεισε την περιοχή, ιατροδικαστής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για 25άχρονο πρόσφυγα από τη Συρία.

Προανάκριση για το περιστατικό κάνει η ασφάλεια του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά.

Και στο Αγρίνιο

Νέα τραγωδία με αυτοκτονία συγκλονίζει την κοινωνία του Αγρινίου. Απαγχονισμένος, με αυτοσχέδιο βρόχο, εντοπίστηκε τα ξημερώματα, λίγο πριν τις 03:00, κοντά στην εκκλησία της  Αγίας Μαρίνας Καμαρούλας, 59χρονος, κάτοικος εν ζωή Τριαντέικων Αγρινίου.

Ο άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του χθες στις 6:00 μ.μ. Ωστόσο γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα ο αδερφός του εντόπισε ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ο αυτόχειρας έγραφε πως προτίθεται να αυτοκτονήσει ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε και το σημείο.

Ο επίλογος της τραγωδίας γράφτηκε όταν ο 59χρονος εντοπίστηκε  απαγχονισμένος σε δένδρο κοντά στην Αγία Μαρίνα. Το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου ανέλαβε την προανάκριση.