Η Marvel και το Netflix κυκλοφόρησαν ένα teaser trailer, με το οποίο ανακοινώνουν την ημερομηνία της πρεμιέρας της πολυαναμενόμενης νέας τους σειράς, «The Defenders».

Με έναν πρωτότυπο τρόπο ανακοίνωσαν την πρεμιέρα του «The Defenders» η Marvel και το Netflix, καθώς στο teaser trailer που κυκλοφόρησε και διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα, το μόνο που  βλέπουμε είναι τους τέσσερεις ήρωες να βρίσκονται μέσα σε ένα ασανσέρ, ενώ κάποιος τους παρακολουθεί από μια κάμερα. Όμως η Jessica Jones την βρίσκει και την καταστρέφει.

Στα 16 δευτερόλεπτα του teaser, η Marvel μας αφήνει χωρίς να το δείχνει δύο στοιχεία για την ημερομηνία της πρεμιέρας. Για αρχή αν παρατηρήσουμε πάνω αριστερά γράφει ip/dns //23.253.120.81. Αν εισάγουμε τους αριθμούς στον browser μας ως https://23.253.120.81, θα μας μεταφέρει στην ιστοσελίδα της εφημερίδας New York Bulletin Archive, την εφημερίδα την οποία είδαμε στο Daredevil. Η ιστοσελίδα έχει κάποια εξώφυλλα από τους τέσσερεις ήρωες της Marvel, καθώς και μια συνέντευξη με τους Joy και Ward Meachum, τους οποίους γνωρίσαμε στο «Iron Fist». Επίσης κάτω από τα εξώφυλλα αποκαλύπτεται πως το «The Defenders» θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Αυγούστου. Το δεύτερο κριμένο στοιχείο στο teaser της Marvel είναι πως, η Jessica καταστρέφει την κάμερα του ασανσέρ όταν ο χρόνος δείχνει 8:18:20:17, το οποίο μεταφράζεται ως 08/18/2017.

Έτσι λοιπόν λίγους μήνες θα χρειαστεί να περιμένουμε για να δούμε την νέα ομάδα της Marvel, η οποία αποτελείται από τους Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage και Iron Fist. Ο Marco Ramirez, παραγωγός της πρώτης σεζόν του Daredevil, είχε δηλώσει στο EW για την πρώτη συνάντηση των ηρώων: «Ο καθένας τους ακολουθεί τα δικά του στοιχεία, προσπαθώντας να λύσει το μυστήριο που τυλίγει την Νέα Υόρκη. Θέλαμε να βρεθούν τυχαία όλοι μαζί σε ένα μέρος και μόλις είναι όλοι στο ίδιο δωμάτιο να πουν «Ε, ποιος είσαι εσύ;»».

Δείτε εδώ το νέο teaser trailer και το teaser που είχε κυκλοφορήσει παλιότερα η Marvel, στο οποίο ακούγεται το Come As You Are των Nirvana, ενώ ο Scott Glenn (Stick από το Daredevil) απευθυνόμενος στους Defenders λέει: «Νομίζετε πως οι τέσσερίς σας μπορείτε να σώσετε τη Νέα Υόρκη; Δεν μπορείτε να σώσετε καν τους εαυτούς σας».