Η Τσέλσι κατάπιε τα “κεράσια” του Μπόρνμουθ (1-3) και έφτασε ακόμη πιο κοντά στον τίτλο. Η Τότεναμ με τεσσάρα παρέμεινε στο -7. Ανατροπή… αστραπή για τη Λίβερπουλ στη Στόουκ (1-2).
Στην περιοχή Ντόρσετ, της νοτιοδυτικής Αγγλίας, η Τσέλσι πέτυχε την τρίτη σερί εκτός έδρας νίκη. Μεσοβδόμαδα πήρε το ντέρμπι με τη Σίτι και με κεκτημένη ταχύτητα έβγαλε νοκ-άουτ και τη Μπόρνμουθ. Στο 17′ ο Ντιέγκο Κόστα το 0-1. Με φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με παρεμβολή του Άνταμ Σμίθ. Τρία λεπτά μετά, ο Αζάρ μπούκαρε με θράσος απο αριστερά στην περιοχή και έγραψε το 0-2 αφού απέφυγε και τον Μπόρουτς.Τα “λιοντάρια” έχασαν πολλές ευκαιρίες για το 0-3. Τελικά τα “κεράσια” πέτυχαν το γκόλ 3′ πριν το ημίχρονο με το πανίσχυρο δεξί σουτ του Τζόσουα Κίνγκ. Η Τσέλσι κλείδωσε το τρίποντο με το απευθείας φάουλ του Μάρκος Αλόνσο στο 68′.
Στην έδρα της Στόουκ η επίμονη Λίβερπουλ πέτυχε μια σπουδαία νίκη με ανατροπή. Στο 44′ ο Γουόλτερς έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους με ασίστ του Σακίρι. Η Λίβερπουλ εμφανίστηκε αγριεμένη στην επανάληψη και στο 70′ κατάφερε να ισοφαρίσει με σουτ του Κοουτίνιο απ΄το ύψος του πέναλτι. Κλέψιμο με τη σέντρα και βαθιά μπαλιά του Βαινάλντουμ στον Φιρμίνο που κεραυνοβολεί το Γκράντ για το αστραπιαίο 1-2 της μαυροφορεμένης Λίβερπουλ. Τώρα είναι 3η στο +9 απο Μάντσεστερ και Άρσεναλ έστω και με 3 ματς περισσότερα και δικαιούται να αισιοδοξεί πως θα παραμείνει εκεί μέχρι τέλους.
Νωρίτερα η Τότεναμ διέλυσε τη Γουότφορντ παίζοντας θεαματικό και χορταστικό ποδόσφαιρο. Σε 20λεπτά συντελέστηκε ο καταιγισμός τερμάτων με Ντέλε Αλι (33′), Ντάιερ (39′) και Σόν (44′, 54′). Η Σίτι νίκησε πανεύκολα 3-1 τη Χαλ με γκολ απο Αγκουέρο και Ντέλφ και είναι σταθερά 4η.
Υπόλοιπα αποτελέσματα 32ης αγ. :
ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 0-0 ΜΠΑΡΝΛΕΙ
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 0-1 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1-0 ΣΟΥΟΝΣΙ
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ στις 9/4
ΕΒΕΡΤΟΝ – ΛΕΣΤΕΡ στις 9/4
ΚΡ. ΠΑΛΑΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ στις 10/4
Βαθμολογία : *με αγώνα λιγότερο
1. ΤΣΕΛΣΙ 75 *
2. ΤΟΤΕΝΑΜ 68 *
3. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 63
4. ΜΑΝ. ΣΙΤΙ 61 *
5. ΑΡΣΕΝΑΛ 54 ***
6. ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ 54 ***
7. ΕΒΕΡΤΟΝ  51 *