Η περίπτωση Παπακώστα είναι αυτό που λέμε «τρίβομαι στη γκλίτσα του τσομπάνη» για να διαγραφώ! Λόγω φλερτ…

 

”Πριν από λίγο γνωστοποίησα στον ΠτΒ την απόφασή μου να θέσω την βουλευτή Β´ Αθηνών Κ. Παπακώστα εκτός της κοινοβουλευτικής μας ομάδα”, είπε σε δήλωση του ο πρόεδρος της ΝΔ για την κίνηση της Παπακώστα να πάρει το μέρος του Πάνου Καμμένου.

Για το story του πράγματος, η βουλευτής Β’ Αθήνας λίγες ώρες μετά την σύγκρουση του κ. Πάνου Καμμένου και του Αδωνη Γεωργιάδη στην Ολομέλεια, ανέβηκε στο βήμα των ομιλητών και είπε πως «έγιναν προσωπικές αναφορές στον κύριο υπουργό που είναι άσχετες με το νομοσχέδιο». Μάλιστα προχώρησε ακόμα ένα βήμα λέγοντας ότι ορισμένες εκ των διατάξεων που η ΝΔ καταψηφίζει, κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση. Προκειμένου δε ο κ. Καμμένος να της ανταποδώσει τα καλά λόγια την προσκάλεσε στο υπουργείο προκειμένου να μετέχει σε άτυπη επιτροπή με έργο την σύνταξη τροπολογίας για τις συντάξεις χηρείας συζύγων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ε αυτό προκάλεσε νέο ρήγμα και έντονο εκνευρισμό στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης . Το αποτέλεσμα ήταν η διαγραφή.

Φυσικά και θα ήταν η διαγραφή, καθώς ο Άδωνις ουσιαστικά ξεφορτώθηκε την Παπακώστα γιατί δυο τσενιέδες σε μια παράταξη δε χωράνε. Από την άλλη πληροφορίες λένε ότι ένας εξωγήινος είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαγράψει την Κατερίνα Παπακώστα από τη ΝΔ. Όπως και να έχει το πράγμα η Παπακωστα 8000€ θα τα παίρνει βρέχει χιονίσει στην υγεία όλων μας!!!

Ο Άδωνις φυσικά δεν έχει ακόμα ποστάρει την ανακοίνωση Μητσοτάκη για Παπακώστα. Έχει αμολύσει τα τρολς, για να υπερασπιστούν την απόφασή του!