Της Ζωής Τόλη

Tο αριστουργηματικό έργο του Thornton Wilder, «Η μικρή μας πόλη», ανεβαίνει στο θερινό θέατρο Λαμπέτη. Η παράσταση ξεκινά το ταξίδι της, την Πέμπτη, στις 6/06 και για 40 παραστάσεις.

Μια παραγωγή του «Ίασμος», Θεατρικά δρώμενα. Ο τιμημένος με Πούλιτζερ συγγραφέας, υμνεί τον άνθρωπο που μοχθεί, ερωτεύεται, προβληματίζεται και συμμετέχει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, με τις δικές του κοινωνικές, πολιτικές, ηθικές αξίες και δυνάμεις. Ένα αξιόλογο θεατρικό πόνημα, αφιερωμένο στην αγάπη για τον άνθρωπο, στην προσωπικότητά του, στις πολύτιμες καθημερινές στιγμές του.

Ο Γιάννης Κακλέας, σκηνοθετεί πάνω στη μετάφραση του Μίνωος Βολανάκη, σε σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη , κοστούμια του Νίκου Χαρλαύτη, φώτα του Χρήστου Τζιόγκα και μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.

Πρωταγωνιστούν : ΦΑΙΗ ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΓΑΪ́ΤΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ, ΡΟΖΑΜΑΛΙΑ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΟΥΤΖΑΣ. Στο ρόλο του αφηγητή ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ.

Παίρνουν μέρος απόφοιτοι και σπουδαστές της δραματικής σχολής Ίασμος, σε ένα άνοιγμα σε νέα ταλαντούχα πρόσωπα, που επιθυμούν να βιώσουν την αλήθεια της υποκριτικής δράσης, στο σανίδι.

«Η μικρή μας πόλη», μας δίνει την ευκαιρία να ανακαλύψουμε πράγματα του εαυτού μας, σε μια ποιοτική / δροσερή προσπάθεια που αξίζει την προσοχή μας.

Δείτε το τρέιλερ της παράστασης: