Η Microids δημοσίευσε ένα νέο trailer από το πολυαναμενόμενο adventure που ετοιμάζει, Syberia 3, ενώ ανακοίνωσε και επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου. Η συνέχεια του δημοφιλούς franchise υπόσχεται στον παίχτη ένα μαγευτικό μυστηριώδες σύμπαν, γεμάτο ζωή, έτοιμο για εξερεύνηση.

Λίγη υπομονή ακόμα θα χρειαστεί να κάνουμε, καθώς το Syberia 3 θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου για PC, PS4 και Xbox One. Θα υπάρξει και έκδοση για το Nintendo Switch, αλλά αυτή θα καθυστερήσει λίγο παραπάνω.

Το νέο Syberia υπόσχεται μια νέα ιστορία, εντελώς διαφορετική από αυτή των δύο πρώτων τίτλων, χωρίς ωστόσο να λείπουν οι γρίφοι σε πραγματικό χρόνο, τα 3D puzzles, ενώ η εξιστόρηση της υπόθεσης θα είναι καθηλωτική.

Στο νέο trailer βλέπουμε τη δικηγόρο Kate Walker, η οποία βρέθηκε ετοιμοθάνατη σε μια ακτή από τα μέλη της φυλής Youkol, να προσπαθεί να εξερευνήσει το μέρος όπου είναι και να μάθει το τι έχει συμβεί.

Για όσους δεν γνωρίζουν το Syberia ήταν ένα adventure game, το οποίο κυκλοφόρησε το 2002, στο οποίο ο παίχτης αναλάμβανε το ρόλο της Kate Walker. Το παιχνίδι ήταν από τα καλύτερα του είδους και είχε πάρει αρκετά βραβεία, όπως το Adventure Game of the Year (2002), Reader’s Choice Award for Adventure Games (2002) και Best Adventure Game at E3.

Δείτε το νέο trailer από το Syberia 3 εδώ: