Η επιστροφή της πιο περίεργης ομάδας υπερηρώων του γαλαξία πλησιάζει και η Marvel κυκλοφόρησε κάποιες νέες αφίσες και ένα νέο teaser trailer για την επερχόμενη ταινία της. Όμως μαζί με αυτά ο Star Lord (Chris Pratt) έκανε μια επική ανακοίνωση για την ταινία, στην οποία μεταξύ των άλλων μας υπόσχεται και ένα δεινόσαυρο για κατοικίδιο.

Η Marvel και το MCU έχουν την τιμητική τους το 2017, καθώς πρόκειται να κυκλοφορήσουν τρεις ταινίες που σχετίζονται με αυτό. Η πρώτη από αυτές είναι το «Guardians of the Galaxy vol.2», ακολουθεί το «Spider-Man: Homecoming» και μετά το «Thor: Ragnarok».  Η επιστροφή του Star Lord και της παρέας του πλησιάζει, καθώς η πρεμιέρα θα γίνει στις 15 Μαΐου και η Marvel κυκλοφόρησε ένα νέο teaser, μαζί με κάποιες αφίσες για την ταινία.

Και βέβαια από την προώθηση της ταινίας δεν θα μπορούσε να λείπει ο αρχηγός των Guardians, Star Lord (Chris Pratt), ο οποίος με αφορμή την κυκλοφορία των εισιτηρίων για την ταινία, με ύφος που αρμόζει στο χαρακτήρα του, έγραψε την παρακάτω επική ανάρτηση, σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Μαζί με την ανακοίνωση, ο Chris Pratt δημοσίευσε και τη νέα αφίσα για τους «Guardians of the Galaxy».

«Στις 5 Μαΐου, η καλύτερη ταινία στην ιστορία των ταινιών έρχεται. Δεν υπήρξε ποτέ και δεν θα υπάρξει ποτέ στο μέλλον μία ταινία σαν κι αυτήν. Σοβαρά. Έχετε ακούσει ποτέ για τον Πολίτη Κέιν; Είμαστε πολύ καλύτεροι. Σοβαρά. Η ταινία μας μόλις σκόραρε περισσότερους από ένα εκατομμύριο πόντους στα τεστ. Το Rotten Tomatoes μάς έχει ήδη κατατάξει Fresh με σκορ 234%. Το #GotGVol2 θα κατακτήσει κάθε κινηματογραφικό βραβείο ΚΑΙ περίπου 39 ολυμπιακά χρυσά μετάλλια στην κολύμβηση, τη γυμναστική, εκείνο το άθλημα του σκι με το όπλο, τα x games, τους αγώνες με snowmobiles και τα πάντα. Θα σηκώσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο και περίπου 7 δαχτυλίδια πρωταθλητή σε Super Bowl, συγγνώμη Tom Brady.

Αυτή η ταινία θα τηγανίσει τα μυαλά σας και θα ανεβάσει τη διάθεσή σας. Ο James Gunn θα εκλεχθεί πρόεδρος του κόσμου. Θα βάλουν τα πρόσωπα των Guardians στο Όρος Ράσμορ χωρίς αμφιβολία. Θα αποκτήσουμε έναν πλανήτη. Η 5η Μαΐου θα κηρυχθεί εθνική γιορτή. Όλοι θα μείνουν έγκυοι. Καραμέλες θα πέσουν από τον ουρανό. Η υπερθέρμανση του πλανήτη θα σταματήσει. Οι δεινόσαυροι θα επιστρέψουν στη ζωή. Κάτι που σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να σας λένε μερικές ταινίες, είναι στην πραγματικότητα πολύ καλό πράγμα, επειδή δεν θα τρελαθούν και δεν θα σκοτώνουν κόσμο. Αντί αυτού, θα γίνουν τα φοβερά σας κατοικίδια. Για αυτό, βασικά αγόρασε τα εισιτήριά σου όσο πιο σύντομα γίνεται. Μην γίνεις το μοναδικό άτομο στον πλανήτη που δεν θα δει αυτήν την ταινία.

Ταπεινά, Star-Lord».

Επίσης η Marvel δημοσίευσε μια αφίσα για κάθε χαρακτήρα της ταινίας. Το «Guardians of the Galaxy Vol.2» δύο μήνες μετά την πρώτη ταινία και επικεντρώνεται γύρω από τον Star Lord. Οι ήρωές μας θα μπλέξουν σε νέες περιπέτειες, καθώς εξερευνούν το γαλαξία και ανακαλύπτουν περισσότερα για το παρελθόν του Peter Quill. Παλιοί εχθροί θα γίνουν σύμμαχοι, ενώ θα κάνουν την εμφάνισή τους και νέοι ήρωες, καθώς το Marvel Cinematic Universe όλο και μεγαλώνει.

Φυσικά στην ταινία επιστρέφουν οι Chris Pratt ως Peter Quill/Star Lord, Zoe Saldana ως Gamora, Karen Gillan ως Nebula, Bradley Cooper ως Rocket, Vin Diesel ως Groot, Dave Bautista ως Drax, Michael Rooker ως Yondu, ενώ κάνουν την εμφάνισή τους και αρκετοί νέοι χαρακτήρες. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο James Gunn.

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου του 2017.

Δείτε εδώ το νέο teaser trailer: