Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγρηας!

Αρχικά έγινε γνωστό ότι ο 10χρονος Μάριος λιποθύμησε και πέφτοντας κάτω, χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στο Παίδων «Αγία Σοφία» στις 11:30 το βράδυ. Εκεί οι γιατροί έκαναν πολύωρη προσπάθεια ανάνηψης χωρίς όμως να κατορθώσουν να σώσουν το αγόρι.

«Είχαμε μια γιορτούλα και όλοι καμαρώναμε και έγινε αυτό το συμβάν. Έπεσε κάτω το παιδί, ζαλίστηκε και έπεσε. Η μαμά του είναι αξιοπρεπέστατη κυρία και δασκάλα στο σχολείο.

Εγώ άκουσα τον θόρυβο, έπεσε το παιδάκι και ήρθε το ασθενοφόρο και το πήρε, ευτυχώς ήρθε γρήγορα. Το πήραν με την αστυνομία μαζί το συνοδεύσανε και σήμερα μάθαμε πως “έφυγε” το παιδάκι. Πέμπτη δημοτικού πήγαινε το παιδάκι. Εκεί ήταν όλοι οι δάσκαλοι και η μητέρα του», δήλωσε συγγενής μαθητή οπού βρισκόταν στην εκδήλωση.

«Έπεσε με την πλάτη το παιδί και αιμορραγούσε. Το συνεφέραμε και πήρα δέκα τηλέφωνα εγώ την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, μας είπαν έρχεται έκανε 25 λεπτά να έρθει. Δεν υπήρχε γιατρός, πέρυσι είχαμε γιατί βάλαμε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων. Είχε πολύ αίμα, είμαι 45 χρονών τέτοιο συμβάν δεν έχω ξαναδεί. Τα πιο πολλά παιδάκια κλαίγανε», ανέφερε συγγενής μία μαθήτριας στο σχολείο που έγινε το περιστατικό.

Η συνέχεια όμως ήταν άκρως ανατριχιαστική για την υπόθεση καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιατροδικαστή που διεξήγε νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 10χρονου μαθητή, στο επάνω μέρος του κεφαλιού του βρέθηκε σφαίρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που τα παιδάκια έπαιζαν στο προαύλιο στου σχολείο, γινότανε γλέντι (σ.σ πιθανόν από Ρομα), όπου αυτοί βαρούσαν με τις οπλάρες τους με αποτέλεσμα μια σφαίρα να εξοστρακιστεί και να πετύχει τον άτυχο 10χρονο.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην περιοχή με σκοπό να βρεθούν οι δράστες καθώς οι ευθύνες βαραίνουν την πλάτη πολλών…