Ανήμερα των Χριστουγέννων ανεβαίνει στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», (Πειραιώς 254 Ταύρος), το έργο της Μιμής Ντενίση και της Κωνσταντίνας Γιαχαλή, «Η ζωή του όλη», αφιερωμένο στο Στέλιο Καζαντζίδη.

Μία υπερπαραγωγή σε σκηνοθεσία/μουσική επιμέλεια και προβολές της Μ. Ντενίση, σκηνικά/κοστούμια του Γιώργου Πάτσα, φωτισμούς της Μελίνας Μάσχα και χορογραφίες της Μάρως Μαρμαρινού.

Κατά την παρουσίαση οι συντελεστές μίλησαν για την παράσταση, που αναφέρεται στο «μύθο»του μεγάλου Έλληνα ερμηνευτή Στέλιου Καζαντζίδη και στη ζωή των μουσικών της γενιάς του.

Ένας τραγουδιστής με τεράστιο καλλιτεχνικό στίγμα, που αγαπήθηκε φανατικά και στο πρόσωπό του και στις επιτυχίες του, όλοι βρίσκουν ένα κομμάτι της δικής τους ζωής.

Οι μεγάλοι συνθέτες Παπαϊωάννου, Τσιτσάνης, Χιώτης, Πάνου, Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, τα διάσημα κέντρα, όπως η «Τριάνα» του Χειλά, καθώς και οι μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες όλων τους, περνάνε μέσα από το έργο και φωτίζουν γνωστές πτυχές της εποχής.

Το ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και η Stefi Productions παρουσιάζουν αυτό το μεγαλεπήβολο έργο. Πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Ηλίας Μελέτης, Δημήτρης Σταρόβας, Νίκη Παλληκαράκη, Σταύρος Νικολαΐδης, Σπύρος Μεριανός, Κώστας Βελέντζας, Αναστασία Σκοπελίτη, Μαριλένα Δήμα, Χρήστος Βελιάνο. Επίσης η Νεφέλη Ορφανού και ο Μιχάλης Μητρούσης. Γιορδάνης ο Αντώνης Λουδάρος.

Συμμετέχουν Ελένη Ζιάνα, Εβελίνα Κυπραίου, Δήμητρα Μιχαηλίδου, Άγγελος Μπέσσας, Ηλίας Νομικός, Νίκος Πολοζιάνης, Έφη Σταυροπούλου και Γιώργος Τάτσης.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων.

Τετάρτη: 19.00

Πέμπτη: 19.00

Παρασκευή: 20.00

Σάββατο: 20.00

Κυριακή: 18.30

Προπώληση Εισιτηρίων

Εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις προπωλούνται:

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση tickets.theatron254.gr
Στο ταμείο του «ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος.

Τηλεφωνικά στο 212 254 0300 με χρέωση πιστωτικής κάρτας