Αν και όλα έδειχναν πως ο Daniel Graig έκλεισε τον κύκλο του ως James Bond, ο Βρετανός ηθοποιός φαίνεται να είναι η πρώτη επιλογή των παραγωγών για τον ρόλο του 007 στο «James Bond 25», την ταινία με την οποία θα γιορταστεί η 25η επέτειος του franchise.

Σύμφωνα με την στήλη Page Six του New York Post, η οποία επικαλείται αρκετές πηγές, υποστηρίζει ότι η παραγωγός του Barbara Broccoli, έχει «σχεδόν πείσει τον Daniel Craig να παραμείνει στον ρόλο του 007 για ακόμη μία ταινία». H Broccoli πρόσφατα ανέλαβε την παραγωγή της θεατρικής παράστασης «Othello», στην οποία συμμετείχε και ο Craig, ο οποίος απέσπασε πολύ καλές κριτικές για τον ρόλο του.

Σύμφωνα με την Page Six, οι συνομιλίες του Daniel με την Barbara κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση. Το σενάριο υπάρχει και το συγγραφικό δίδυμο Neal Purvis και Robert Wade είναι υπεύθυνο για την παραγωγή, η οποία θα ξεκινήσει εφόσον ο Daniel Craig είναι έτοιμος να δεσμευτεί.

Ο Daniel Graig αν και ήταν αρνητικός να υποδυθεί για ακόμα μια φορά τον James Bond, καθώς παλιότερα είχε δηλώσει πως «προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του και πως δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο επόμενος που θα ενσαρκώσει τον Βρετανό πράκτορα»,   φαίνεται πως μετά την επιτυχία του «Othello» και την καλή συνεργασία του με την Barbara Broccoli, άρχισε να το ξανασκέφτεται.

Βέβαια περισσότερα για αν τελικά επιστρέψει στον ρόλο, για την ταινία και για το ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Βέβαια υπάρχει μια φήμη πως μπορεί αν αναλάβει η Susanne Bier (The Night Manager), αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα.