Η Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ενώ τόσο ο 40χρονος άνδρας όσο και τα δύο παιδιά ηλικίας 8 και 10 ετών εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κοραή 21 στη Νέα Σμύρνη.

Τα εγκλήματα αντεκδίκησης στην ελληνική οικογένεια ολοένα και πληθαίνουν κι αυτό είναι ανησυχητικό φαινόμενο. Πριν τον πατέρα στην Νέα Σμύρνη υπήρξαν άλλοι δυο που σκότωσαν τα παιδιά τους από τον Σεπτέμβρη του 2017,διαζευγμένοι κι αυτοί.

Η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στην Νέα Σμύρνη, μετά από μικρής έκτασης φωτιά σε διαμέρισμα, είχε σαν αποτέλεσμα να ανασυρθούν χωρίς τις αισθήσεις τους ένας 40χρονος άνδρας και τα δύο ανήλικα παιδιά του, ηλικίας 8 και 10 ετών, που δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και είναι όλοι νεκροί.

Οι πληροφορίες απο αστυνομικές πηγές και απο στελέχη της Πυροσβεστικής αναφέρουν ότι όλα συνέβησαν όταν ο 45χρονος πατέρας, στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, σύμφωνα με μαρτυρίες, επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί.

Στο σπίτι έχουν βρεθεί γραμμένα στον τοίχο, εν είδει σημειώματος, μηνύματα του άνδρα, ο οποίος έχει χωρίσει με την – πρώην πλέον – σύζυγο του και μητέρα των δύο παιδιών, τα οποία είχε πάρει στο σπίτι του για να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο.

Στο διαμέρισμα βρέθηκε σημείωμα στο οποίο εκφράζει την απογοήτευσή του για την ζωή.

Στο σπίτι οι πυροσβέστες εντόπισαν ένα σημείωμα και κάλεσαν την Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείωμα δεν αναφέρονται με σαφήνεια οι προθέσεις του 45χρονου υπαξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας.

«Δεν αντέχω άλλο. Τι να την κάνω τη ζωή μου. Σας βαρέθηκα όλους»: Αυτό ανέφερε , λίγο πριν βάλει φωτιά με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι τρεις τους από αναθυμιάσεις.