Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ έδωσε την απάντηση για το λόγο που βρισκόμαστε στο στόχαστρο.

Ο σκοπός της κυβέρνησης είναι να ανοίξει μια νέα σελίδα επενδύσεων με την συμφωνία που υπογράψαμε. Παραδέχτηκε πως υπάρχει φτώχεια , ανεργία και τέλμα στην αγορά αλλά αισιοδοξεί πως οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βάλουν τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης. Η φωτογραφία είναι από τα εγκαίνια νηπιαγωγείου στη Δονούσα σε μια προσπάθεια στήριξης των ακριτικών νησιών.

Στηρίζουμε το Κράτος-Πρόνοια

Ανέφερε πως οι μειώσεις συντάξεων αφορούν 300.000 συμπολίτες μας. Πέντε εκατ, πολίτες θα ωφεληθούν από τα αντίμετρα: επίδομα ενοικίου,σχολικά γεύματα, βρεφονηπιακοί σταθμοί και επίδομα φαρμάκου.

-600.000 νοικοκυριά θα στηριχθούν, για τον εργένη 50 ευρώ το μήνα, με ένα παιδί και εισόδημα 13.400 ευρώ αναλογεί 75 ευρώ και μέχρι 19.200 ευρώ θα έχει 100 ευρώ το μήνα.

-Επέκταση οικογενειακού επιδόματος πέρα από τρίτεκνους -πολύτεκνους και σε αυτούς που έχουν δύο παιδιά.

-Τα σχολικά γεύματα στο 50% των σχολείων και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί για όλους με παιδιά μέχρι 4 ετών και παροχή βοήθειας στους συνταξιούχους για τα φάρμακα.

Καρφιά προς Σαμαροβενιζέλους

Θα τις ξεκολλήσουμε αυτά που έκανε ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, εμείς δεν θα τα κάνουμε. Την περίπτωση του Κατάρ και της Ζακύνθου την προχώρησα προσωπικά.

Η ΝΔ είχε προτείνει το πρόστιμο για την τροπολογία και αποκάλυψε υπάρχουν πλαστογραφημένες υπογραφές βουλευτών της ΝΔ κατά τη ψηφοφορία.

Ο Ιβάν Σαββίδης στα δύσκολα, κάνει εθνικό έργο και κακώς του επιτέθηκαν. Μάλιστα πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ είναι ο κ. Κοντός της ΝΔ. Το πρόστιμο θα πληρωθεί από την προηγούμενη διοίκηση.

Επιθυμία του πρωθυπουργού είναι οι επενδύσεις αποτελεί μονόδρομος, πρόσθεσε.

Τέρμα τα «θαλασσοδάνεια» και τα εξοπλιστικά ενώ ο Γιάννος Παπαντωνίου ελέγχεται. Για τον Άκη Τσοχατζόπουλο  ανέφερε πως δεν ήταν μόνος του, έφταιγε και πλήρωσε. Οι ληστείες μετά τον Άκη ήταν χειρότερες από το διάδοχό του και αν αγγίζει τον Σημίτη -Παπανδρέου να φτάσουμε στα άκρα.

Χρέος μου η προστασία της εθνικής κυριαρχίας μας και αλίμονο αν δεν μπορώ να πηγαίνω στο Αγαθονήσι. Δεν θέλω τον πόλεμο αλλά τα τουρκικά παιχνίδια δεν τα ακολουθούμε. Η Ελλάδα άξονας σταθερότητας αλλά αν προσβάλουν την ακεραιότητα μας θα δώσουμε σκληρή απάντηση. Την ώρα που κηδεύαμε τους νεκρούς μας έκαναν παραβιάσεις, τρομερή ασέβεια.

Ο θησαυρός της Ελλάδας

Ψήνεται μια ενεργειακή συμφωνία με τις ΗΠΑ, Ισραήλ εξόρυξης τυ φυσικού αερίου και του πετρελαίου σε όλη τη  επικράτεια.Υπάρχει πρόταση για κατασκευή αγωγού από την Κύπρο, θα συνδέει τα ελληνικά, αιγυπτιακά και ισραηλινά κοιτάσματα, από νότια της Κρήτης θα φτάνει στην Ηγουμενίτσα και θα λυθεί το ενεργειακό πρόβλημα της Ευρώπης.

Η γεωπολιτική θέση της χώρας αναβαθμίζεται αφού υπογράφηκαν συμφωνίες με ΗΠΑ, Ισραήλ και ΗΑΕ. Για πρώτη φορά πέταξαν αεροσκάφη των δυο τελευταίων χωρών με ”κουμπάρο” την Ελλάδα.

Μπορούμε να μιλάμε την ίδια γλώσσα με τους Λίβυους, Παλαιστίνιους και όλο τον Αραβικό κόσμο και επαίνεσε τον Ανδρέα Παπανδρέου για την συγκεκριμένη πολιτική του.

 

Εδώ είναι Βαλκάνια

Για τα σενάρια για εδαφικό «πάρτι» στην περιοχή των Βαλκανίων ανέφερε ανησυχία, κάλεσε την Αλβανία σε διάλογο για την Ευρώπη, εξήρε την σχέση με τη Βουλγαρία-Σερβία και πρότεινε τη δημιουργία ενός χριστιανικού τόξου κόντρα στον ISIS. Δεν πρόκειται να δεχθώ το όνομα Μακεδονία από τα Σκόπια.

Μαϊμού οι δημοσκοπήσεις του ΠΑΜΑΚ 

Εκτός τόπου και χρόνου οι εταιρείες, εμείς θα πάρουμε τις εκλογές

Τρικλοποδιά των Κλίντον στον Τσίπρα

Ανέφερε την στάση των παρασυναγωγών, της λέσχης Μπίλντεμπεργκ και του Σόρος πως  δρουν ενάντια στη πατρίδα μας. Είχε προειδοποιήσει τον Αλέξη Τσίπρα για την παγίδα στην συνέντευξη με τον Μπιλ Κλίντον παρουσία της Γιάννας Αγγελοπούλου(σ.σ. να γιατί τα έσπασε με το ΣΥΡΙΖΑ).

Κατηγόρησε τον Γεώργιο Παπανδρέου πως κάνει δημόσιες σχέσεις πίσω από τις κουρτίνες των Ιδρυμάτων τύπου Κλίντον και είχε προκαλέσει ζημιά στη χώρα. Η εκλογή Τραμπ σταμάτησε αυτό το περιβάλλον και έφερε την πολιτική στο προσκήνιο.

.