Η Disney τα τελευταία χρόνια μεταφέρει τα πολύ επιτυχημένα παιδικά της στη μεγάλη οθόνη ως live-action ταινίες. Η επόμενη ταινία που θα δούμε είναι το «Beauty and the Beast», ενώ το επερχόμενο live-action remake  του πολυβραβευμένου «The Lion King» φαίνεται να βρήκε τους πρωταγωνιστές του.

Τη σκηνοθεσία της μεταφοράς του «Lion King» έχει αναλάβει ο Jon Favreau, ο οποίος ανακοίνωσε μέσο Twitter πως ο Donald Glover θα είναι ο νέος Simba, δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία του ηθοποιού στην οποία έγραψε «I Just can’t wait to be king» (για όσους δεν θυμούνται, ο τίτλος του τραγουδιού που έλεγε  ο Simba στο παιδικό). Επίσης το Variety επιβεβαίωσε πως ο Glover βρίσκεται σε συζητήσεις με την Dinsey.

Όμως εκτός απόν Glover, ο Favreau δημοσίευσε και μια φωτογραφία του James Earl Jones, ο οποίος επιστρέφει στο ρόλο του Mufasa. Ο Jones είχε δανείσει ξανά τη φωνή του στο παιδικό του 1994.  Ο Favreau  έγραψε: «Ανυπομονώ να συνεργαστώ με αυτόν το θρύλο» προσθέτοντας το hashtag Mufasa.

Η Disney και ο Jon Favreau ανακοίνωσαν πως ετοιμάζουν remake του «The Lion King», μετά την πολύ μεγάλη περσινή εισπρακτική επιτυχία του «The Jungle Book», στο οποίο μάλλον θα δούμε και συνέχείια. Το σενάριο του «The Lion King» υπογράφει ο Jeff Nathanson, ο οποίος έχει ετοιμάσει και το σενάριο του «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales», που κυκλοφορεί  τον Μάιο.

Δείτε εδώ το trailer από το Beauty and The Beast, την επόμενη live-action ταινία της Disney, η οποία κυκλοφορεί τον Μάρτιο.