Ο Christopher McQuarrie, σκηνοθέτης του επερχόμενου Mission Impossible 6, με μια φωτογραφία σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αποκάλυψε πως τα γυρίσματα για την νέα ταινία του franchise ξεκίνησαν.

Η νέα ταινία του franchise συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε το Mission Impossible: Rogue Nation, ενώ λεπτομέρειες για το σενάριο της ταινίας δεν έχει ακόμα αποκαλυφτεί. Την σκηνοθεσία του Mission Impossible 6 υπογράφει  ο Christopher McQuarrie, ο οποίος  έχει συνεργαστεί με τον Tom Cruise και στο «Jack Reacher», ενώ έχει υπογράψει τα σενάρια των «Edge Of Tomorrow» και «Valkyrie».

Ο McQuarrie είναι ο πρώτος σκηνοθέτης που επιστρέφει για δεύτερη φορά στο franchise μετά το Rogue Nation.  Την παραγωγή της νέας ταινίας υπογράφουν οι Don Granger, J.J. Abrams, David Ellison και Dana Goldberg.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Henry Cavil, Alec Baldwin, Vanessa Kirby, Simon Pegg, Sian Brooke κ.ά.. Αν και η ταινία αντιμετώπισε κάποια οικονομικά προβλήματα στην παραγωγή, τελικά αυτά λύθηκαν και η Paramount Pictures έδωσε το πράσινο φως για την παραγωγή, με την πρεμιέρα της ταινίας να είναι προγραμματισμένη τον Ιούλιο του 2018.